petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Pune: Predlog za klađenje – 7. februar

Polako ulazimo u završnice ovonedeljnih turnira. Danas su na rasporedu mečevi četvrtfinala turnira u Puneu, a nama je zapao za oko meč u kojem će snage odmeriti Italijan Roberto Markora i Australijanac Džejms Dakvort. Kladionice su izašle sa 1,50 kvotom na pobedu Dakvorta sa čim se mi baš i ne slažemo, a zbog čega saznaćete u narednih par rečenica.

Markora nas je juče ispoštovao pobedivši Pera. To svakako nije iznenađenje, jer se Perom nikada niste na čisto. Ipak, ništa se Italijanu ne sme oduzeti od pobede, jer zaista igra sjajan tenis. Govorili smo da je za njega najbitnije da je zdrav, a kada je tako rezultati će sigurno doći. Ono što smo primetili prateći Markoru ove nedelje jeste njegov servis. Verovali, ili ne, Markora je osvojio 38/39 svojih servis gemova. Ovi brzi uslovi u Puneu mu svakako odgovaraju i sada kada je pun samopouzdanja ne verujemo da će se uplašiti Dakvorta.

Dakvort je sa druge strane na putu ka ovom meču dobio Govojčika i Danijela. Posebno ističemo meč sa Danijelom koji je bio maratonski, ali je nekako uspeo da preokrene i dobije. No, to nikako nije pohvala, jer Danijel je pre ovog turnira osvojio čelendžer u Australiji i sigurno ga je dohvatio džet leg i sve ostalo što dolazi kada se menja vremenska zona. Apsotluno mučenje od strane Dakvorta, te nas ta pobeda uopšte nije oduševila.

Kada Markora servira kako servira on sigurno ne sme biti autsajder protiv Dakvorta. Ova kvota na Australijanca je produkt njegovog većeg iskustva igranja na ovim turnirima, ali ne više od toga. Dakvort apsotlutno ništa specijalno nije, posebno ne na riternu. Verujemo da ćemo gledati reviju asova i servis vinera, jer obojica imaju dobar servis. Markora je kao što smo rekli pun samopouzdanja, sigurno vidi šansu da se plasira u polufinale te po nama nikako ne sme biti autsajder.

Po našem skromnom mišljenju kvote bi trebale da budu u egalu, što nam daje value u vidu hendikepa koji nećemo propustiti.

Predlog za klađenje: Kontra hendikep gemovi Markora +2,5 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.sportskeeda.com/?key1=googlenews

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje