petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Roterdam: Najava finala

Orginal protiv kopije bismo mogli da nazovemo ovaj meč. Opšte je poznato da je Rodžer Federer idol Grigora Dimitrova i da se u svakom pogledu ugledao na njega. Neverovatna je sličnost u potezima ove dvojice pa je teniska javnost Dimitrova nazvala „baby Federer„.

Mišljenja smo da bolji duel nismo mogli da dobijemo. I bez obzira što je Federer veliki favorit ovaj meč će sve samo ne biti lak za njega.

Govorili smo koliko je Dimitrov napredovao prethodne, a i ove sezone. Njegov trener Danijel Varverdu je uspeo da dopre do njega i uputi ga u pravom smeru. Zajedno su osvojili završni masters u Londonu i čini se kao da je ta titula bila pokretač za jednog novog i pre svega boljeg Dimitrova.
Veliki napredak je ostvario pre svega na psihološkom planu. Sve je manje tesnih mečeva protiv igrača od kojih je Dimitrov bolji za klasu. Ranije je neretko te mečeve znao i da gubi, ali sada to nije slučaj. U tesnim situacijama on pronađe svoj najbolji udarac, govor tela, bodrenje posle poena, sve su to neki pokazatelji da Dimitrov sazreo, a danas će imati najteži ispit.

Federer igra najbolje na svetu u ovom trenutku i podseća na najbolje dane. Zaista ga je teško slomiti, jer se napunio sa mnogo samopouzdanja i protiv takvog Federera je teško igrati.
Sve mu polazi za rukom i za njega je u ovom trenutku nebo granica.

Ipak, i pored tog mišljenja,  Dimitrov ima šanse ovde i to velike. Ko je gledao Federera mogao je da vidi da igra sa pola gasa i da mu je glavni cilj bio da dođe do polufinala i povrati prvo mesto. Hase i Sepi su uspeli da ga odvuku u over, a mi smo mišljenja da će Dimitrov da učini slično.


Predlog: over 22,5 gemova 1.80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje