četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Roterdam: Predlog za klađenje – 12. februar

U okviru osmine finala turnira u Roterdamu snage će odmeriti Rus Karen Hačanov i Britanac Danijel Evans. Kladionice u ovom meču favorizuju Hačanova sa kvotom 1,50, ali daleko od toga da će ovaj meč biti tako lak kao što kladionice predviđaju.

Hačanov u Roterdam dolazi iz Australije. Nije odigrao niti jedan meč od Australijan opena, a u prvom kolu je dobio Fabia Fonjinija relativno lako. Sad, kad kažete dobio je Fonjinija to bi trebalo da bude solidna pobeda, ali ipak to je Fonjini i sa njim je sve moguće. Fonjini nikada nije igrao dobro u dvoranskim uslovima tako da tu pobedu Hačanova treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Što se tiče forma Hačanova, teško je o njoj pričati, jer nije igrao dugo. Ono što je prikazao u Australiji je ok, ali ne više od toga. Mnogo uspona i padova u njegovoj igri tako da mu se ne može verovati.

Evans je slično kao i Hačanov pauzirao do Roterdama. Igrao je sjajno one turnire pred Australijan open. U Melburnu je po nama iznenađujuće ispao u drugom kolu od Nišioke. U Roterdamu je dobio Kolšrajbera. Igra koju je prikazao je bila više nego solidna, a to se posebno odnosi na servis koji je funksionisao fenomenalno. Nemac nije imao ni promil šansi da dođe do brejka, a u onim ključnim poenima Evans je prosto bio bolji.

Za nas je ovo egal meč, a kvota na Hačanova je produkt njegovog boljeg ranka na ATP listi. Ko iole prati tenis zna da rank ne znači ništa u svetu tenisa i da se računaju samo mečevi. Hačanov čini se još uvek nije uhvatio pravu formu. Kao što smo već rekli mnogo uspona i padova u njegovoj igri što dovodi do dramatičnih mečeva kojih je samo ove sezone bilo već mnogo.

Na ruku mu ne ide činjeca da su uslovi u Roterdamu nešto sporiji. To mu ne odgovara pre svega zbog servisa i njegove agresivne igre koju on forsira. U Roterdamu nikada ništa značajnije nije napravio, jer je u dosadašnja tri nastupa upisao tri poraza u prvom kolu. Dakle, ništa specijalno ga ne veže za ovaj turnir pa se mi opet pitamo zašto 1,50 na njega?

Sve u svemu za nas je ovo egal meč što bi se rekolo 50/50. Evans ume da bud nezgodan na svim podlogama, a ono to je prikazao u prvom kolu protiv Kolšrajbera je bilo odlično. On sigurno može da se nosi sa Hačanovim, i bez problema može da pobedi.

Konkretno mi očekujemo jedan dramatičan meč koji će vrlo verovatno otići u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje