petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Roterdam: Predlog za klađenje 2 – 11. februar

Drugi ujedno i poslednji predlog za danas iz sveta tenisa dolazi nam takođe sa turnira u Roterdamu. Snage će odmeriti naš Filip Krajinović i domaći teniser Talon Griekspor. Kladionice favorizuju Krajinovića sa kvotom 1,30, ali verujte da ovaj meč za Krajinovića bez ikakvih problema može da bude mnogo teži nego što to iko očekuje.

Holanđani su maksimalno ispoštovali svoje tenisere. Davali su specijalne pozivnice što za kvalifikacije što za glavni žreb. Upravo je Griekspor dobio specijalnu pozivnicu za glavni žreb i to nije prvi put. Ono što je specifično jeste da Griekspor uvek igra dobro u Roterdamu. Pre tri godine ispao je u prvom kolu od Žila Milera, godinu nakon toga u prvom kolu dobija ni manje ni više nego Vavrinku, a posle ispada od Hasea. Prošle sezone je u prvoj rundi izbacio Hačanova, pa ispao od Conge kojem je zamalao otkinuo set. Dakle, može se reći da Griekspor uvek ima motiv više kada igra pred domaćim navijačima i organizatori turnira nisu bezveze njegov meč stavili u večeranji termin.

Krajinović u Roterdam dolazi iz Monpeljea gde je igrao polufinale. Tamo je ispao od Monfisa, a verujte da je imao svoje šanse u tom meču. Ko je pratio Krajinovića na tom turniru sigurno je zapazio da mu se žreb dobrano otvorio. Zaista je imao protivnike za poželeti i to je maksimalno iskoristio. Nismo sigurni koliko ima svežine u njegovim nogama nakon tog turnira. Verujemo da je došlo do određenog pražnjenja nakon tih silnih pobeda, te ne verujemo da će Krajinović ovde biti na svom maksimumu.

Verujemo i Griekspora i njegove dobre igra u Roterdamu. Krajinović jeste favorit, ali kroz istoriju je pokazao da ume da „zabode“ protiv dosta slabijih igrača. Opcija over gemovi su mnogo bolja opcija nego čista pobeda Krajinovića koja se plaća mizernom kvotom.

Predlog za klađenje. Više od 21,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.abnamrowtt.nl/en

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje