petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Sidnej i Ouklend najave turnira

U nedelji koja nam sledi na rasporedu su dva turnira kada je ATP konkurencija u pitanju. Mi smo se potrudili da vam ukažemo na koga treba obratiti pažnju kada su ovi turniri u pitanju.

ATP Sidnej:

Turnir je vrlo izjednačen, a ono što je zanimljivo jeste to da nemamo ni jednog igrača iz top 20 društva. Da li je to mera predostrožnosti, jer nam uskoro sledi Australijan open ne znamo, ali turnir bi trebao da bude vrlo zanimljiv.

Najzvučnija imena koja će nastupiti u Sidneju su: Albert Ramos, Žil Miler, Fabio Fonjini, Filip Kolšrajber i još mnogi.

Titulu brani Žil Miler koji je prošle sezone u finalu pobedio Daniela Evansa, a od igrača na koje treba obratiti pažnju izdvajamo Viktora Troickog koji je prošle sezone došao do polufinala i ovde brani nešto veći broj bodova.

ATP Ouklend:

Prethodne nedelje žene su igrale u Ouklendu, a sada je red na muškarce. Treba obratiti pažnju na nešto lošije vreme u Oklendu, tačnije na kišu koja ja je zadavala veliku muku organizatorima turnira. Znamo svi koja je muka kada se čeka neki meč na tiketu, pa tako treba obratiti pažnju i na vremenske uslove koji nisu idealni ovde u Ouklendu.

Po imenima ovo je mnogo jači turnir od onog u Sidneju. Najzvučnija imena koja će nastupiti ovde u Ouklendu su: Dzek Šok, Huan Martin Del Potro, Sem Kveri, Dzon Izner, Roberto Bautista Agut, David Ferer i još mnogi.

Titulu brani Dzek Šok koji je prošle sezone u finalu pobedio Portugalca Souzu, a igrač na kojeg treba obratiti pažnju svakako jeste Dzek Šok kao i Dzon Izner koji brane nešto veći broj poena.

Inače, što se klađenja tiče turniri nedelju dana pred grend slem su za izbegavanje tako da treba biti obazriv, jer uglavnom ima dosta izenađenja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje