četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga – Prvo kolo, šta igrati?

Sutra mečom Melbourne City-Brisbane Roar biće otvorena nova sezona u Australiji.

U subotu su na programu dva meča. Central Coast Marinersi će dočekati ekipu Newcastle Jetsa,dok će u reprizi prošlosezonskog finala igrati Melbourne Victory i Sydney.

U nedelju su takođe na programu dva meča i to dueli između Wellington Phoenixa i Adelaide Uniteda,kao i meče između West Sydney Wanderersa i Perth Glory-a.

Iz ovog kola smo Vam izdvojili par predloga:

Melbourne City-Brisbane Roar  GG @ 1.50, GG3+ @ 1.80

Jedan otvoren meč,duel između dva tima kojima su napadi jača strana i trebalo bi da vidimo mnogo golova.

Ovaj meč će suditi sudija Jarred Gillet sudija koji je dosta lak na kartonima,pa na ovom meču možete probati i tu igru. Kladionica bet365 daje granicu od 4.5 kartona na meču po kvoti od 1.85.

Melbourne Victory-Sydney

Derbi meč ovog kola.Duel dva ljuta rivala.U ovakvim mečevima igrači se ne štede,ovi dueli su po pravilu dosta grubi i bude dosta kartona. Sudija za ovaj meč je Kristian Griffiths-Jones koji važi za sudiju koji je lak na kartonima.Ovde takođe predlažemo da se igraju kartoni.

West Sidney Wanderers-Perth Glory 3+ @ 1.60, domaćin 2+ @ 1.75

Još jedan od zanimljivih duela ovog kola u kojem je blagi favorit domaćin. Trebalo bi da bude dosta golova,pre svega zbog gostiju koji u ovu sezonu ulaze sa dosta slabom odbranom,a gaje ofanzivni stil igre.Takav stil igre na gostovanju Wanderersima je poguban ipak možda im donese makar jedan postignut gol.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje