Advertisement

Otvaranje Australijan opena je za nas prošlo više nego odlično. Sad treba biti pametan i dobijen novac pametno uložiti i zaraditi još više. Evo večerašnjih predloga:

01:00 Ivo KarloviĆ – Hubert Hurkač S1=S2 2,60

Da pojasnimo o kakvoj igri se radi. Odigrali smo da će broj gemova u prvom i drugom setu biti jednak. S obzirom da se sastaju dva rasna servera, ovde brejkova ne bi trebalo da bude. Očekuje se sličan meč kao jučerašnji između Opelke i Iznera gde nije viđen brejk, a odigrana su četiri taj brejka. Kvota na gemove u prvom setu su zaista mizerne (kladionice se malo utronjale), a ova igra je više nego dobra kada se sastanu dva rasna servera.

Ipak, oprez oko uloga, jer je kvota malo veća i naravno tip rizičniji. Po našem skromnom mišljenju ova kvota ima veliki value, a pošto smo juče dobro prošlo možemo da se počastimo ovim tipom koji može da dođe bez problema.

02:30 Serena Vilijams – Tatjana Marija under 18,5 1,80

Iako smo rekli da ćemo ženski tenis uglavnom izbegavati ovo prosto mora da se proba. Koliko smo mogli da pročitamo terner Serene Vilijams je izjavio da je ona 100% spremna i da ide na titulu. Prošla sezona je bila povratnička sezona u kojoj se Serena mučila sa kilažom. I dalje tu ima viška kilograma, ali sada se Serena mnogo bolje kreće i spremna je na dugačke poene.
Gledali smo je malo protiv sestre Venus na egzibiciji u Abu Dabiju i imali smo šta i da vidimo. Tu su i dalje oni snažni i jaki udarci koji protinicama stvaraju veliki pritisa. Sve zavisi od Serene, a sama njena pojava na terenu dovoljna je da nekim igračicama ulije strah u kosti. Margina kao i kvota sasvim korektni i ovaj tip je vredan rizika.

09:00 Nik Kirjos – Miloš Raonić prvi set over 10,5 1,70

Svakako jedan od derbija prvog kola odigraće Nik Kirjos i Miloš Raonić. Mnogi se čude kako je moguće da se njih dvojica ovako rano sastanu, ali za to je kriv Nik Kirjos koji je dosta pao na ATP listi te više nije nosilac na turniru.

Ovde se očekuju servisi koji idu preko 200 km/h koji prosto ne mogu da se vrate. Tip asolutno zavisi od Kirjosa, jer je on igrač koji na teren može da uđe raspoložen, ali da ga jedna sitnica iznervira i da potpuno padne u igri. Verujemo da je Kirjos napredovao što se toga tiče, i da će publika kao i jak rival da mu daju neophodnu motivaciju. Ukoliko Kirjos bude igrao i servirao kako zna Raonić nema nikakve šanse.

Sa druge strane svi znamo šta možemo očekivati od Raonića, to su asevi i servis vineri, i česti izlasci na mrežu. Njegove bombe je zaista teško vratiti i ako bude imao korektan procenat ubačenog provog servisa ni Kirjos nema šansi.

Kladionice su postavile marginu od preko 40 gemova što nam daje jasnu naznaku u kom bi smeru trebao da ide ovaj meč.


Napominjemo da su ovo samo naši predlozi koji apsolutno nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost. Kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.