četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open dan 2 – Predlozi za klađenje

Svesno smo  preskočili prvi dan Australijan opena, jer je najvaljeno da će padati kiša. Večeras će u Melburnu biti oblačno, ali bez padavina pa se vraćamo u akciju.

Ponuda je zaista obilata i ima mnogo parova koji bi se mogli odigrati što su singlu, što u dublu, ili nekom većem tiketu. Iz tog razloga mi ćemo izneti naša mišljenja u vezi večerašnjih parova, a vi prosudite šta vam se najviše dopada pa odigrajte.

Parovi su sledeći:

00:30 Hubert Hurkač – Denis Novak – preko 37,5 gemova 1,80
00:30 Džon Milman – Igo Umber – preko 39,5 gemova 1,80
07:00 Pjer – Erber – Kameron Nori – 1 1,65
09:00 Tejlor Fric – Talon Griekspor – preko 34,5 gemova 1,80

03:30 Jasutaka Učijama – Mikeal Imer – 4+ setova 1,53
04:00 Nikoloz Basilašvili – Wo Kvon Son – 4+ setova 1,51

Hubert Hurkač igra sjajan tenis, ali igra ga i Novak. Hurkač je odigrao sjajno u Ouklendu prethodne nedelje gde je stigao do polufinala. Pre toga je igrao na ATP kupu i zabeležio neke sjajne pobede. Ipak, neće mu biti lako, jer i Novaka igra odličan tenis u poslednje vreme. Obojica imaju sjajne servise pa bi ovaj meč lagano mogao u over.

Nesto slično se može reći i za meč između Milmana i Umbera. Mladi Francuz je prethodne nedelje osvojio prvu titulu u karijeri i pitanje je imali svežine u njegovim nogama. Imao je dostsa vremena da se odmori, ali sigurno je došlo do velikog pražnjenja. Milman igra pred svojim navijačima i neće se predati bez borbe.

Kameron Nori stagnira već duže vreme. Apsolutno nema nikakvog napretka u njegovoj igri, dok je Erber igrao odlično u Dohi i mora biti favorit.

Fric nikada nije važio za igrača koji razbija svoje protivnike. Šta više često mu se dešava da protiv autsajdera gubi setove i mečevi odlaze u overe. Griekspor ima odličan servis, vezao je tri pobede u kvalifikacijama i sigurno može do seta što bi ovaj meč odveo u over.

I za kraj mečevi sa 4+ setova. Pomenuti igrači igraju sa mnogo oscilacija, te ne verujemo da bilo kod od njih može da pobedi sa maksimalnih 3:0.


Fotografija je preuzeta sa: https://australianopenstream.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje