četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open dan 2: Predlozi za klađenje

Startovao je i Australijan open. Ove uvodne runde sa sobom donose mnoštvo parova i ko je pametan neće se mnogo kladiti nego će samo gledati. U tom smeru idemo i mi. Nećemo srljati sa predlozima već birati ono što je po nama najsigurnije.

01:00 Botik Van de Zandšulp – Štruf 37,5+ 1,75

Do polovine prošle godine Botik je tavorio po čelendžerima, a sada je došlo do toga da bude favorit. Zaista smešno, ali tako je kako je. Ono što njega najbolje opisuje jeste drama. Dal bio favorit, ili veliki autsajder njegovi mečevi budu dramatični. Probati gemove.

01:00 Umber – Gaske 4-5 setova 1,75 / over 34,5 1,75

Gaske je mator i sklon povredama, ali i dalje je klasa za mlađanog Umbera. Gaske najviše mrzi da igra protiv tenisera koji su dobri u polju. Onda mora mnogo da trči da se umara i tako dolazi do povreda. Ovde toga neće biti, jer se Umber mnogo oslanja na servis i gleda da skrati poen. Umber jeste favorit, ali ne ovoliki koliko ga kladionice prikazuju. Ovde može biti svega.

01:00 Švarcman – Krajinović 4-5 setova 1,68 / 35,5 + 1,75

Staviti 1,25 kvotu na Švarcmana na betonu je ludost, a još veća ludost je to i odigrati. Zaista nekad kladionice precenjuju određene igrače, a ovde to klasičan slučaj. Da se igra na šljaci pa i da bude ok, ali ovako na betonu ova kvota ne pije vodu. Krajinović je igrao solidan tenis na ATP kupu i uz dodatnu motivaciju zbog ove situacije oko Novaka sigurno može da „začini“ ovaj meč.

Napominjemo da su ovo samo prdlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje