utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open Dan 4: Predlog za klađenje 2

Ponuda je dosta bolja nego juče pa smo se odlučili za još jedan predlog. Radi se o meču u kojem će snage odmeriti Sebastijan Baet i Stefanos Cicipas.

Cicipas kao top 10 teniser apsolutni favorit i i mi ćemo mu večeras ukazati poverenje.

Nema ovde mnogo polemisanja. Baez je plasmanom u glavni žreb jednog grend slema odradio fenomenalan posao. Do juče je tavorio po čelendžer turnirima, a i ove će najverovatnije, jer realno nema kvalitet da se bori na najvećim turnirima u kontinuitetu.

Mora mu se odati priznanje za partije na ovim pripremnim turnirima, mada i njih treba uzeti sa velikom dozom opreza, jer putovanje i boravak u Australiji u poslednje vreme nije najbolji.

Baez je imao sreće da u prvoj rundi naleti na španskog veterana Ramosa kojeg je dobio u maratonu posle 5 setova. Igrački mu je Ramos odgovarao, jer su obojica šljakaši, što znači da se igralo na duge razmene.

Ovde toga neće biti, jer je Cicipas dosta dosta agresivniji igrač. Grk ima bolji servis, snažnije udarce i mnogo više iskustva u ovakvim mečevima.

Margina za gemove je postavljena na 31,5 što znači da Cicipas može da dobije 6-4 6-4 6-4 što je realan rezultat, a ni opcija 3-0 nije loša po kvotom 1,65.

Predlog za klađenje: Pobeda Cicipasa 3-0 1,65
Opcija 2: Under 31,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje