Advertisement
MaxBet

Drugi predlog sa Australijan opena dolazi iz ženskog dela turnira. Snage će odmeriti Nemica Julija Gerges i Amerikanka Alison Risk. Kladionice su postavile egal kvote, sa čim se apsolutno slažemo. Nama naravno nije bilo ni u planu da ganjamo pobednika meča, jer je vrlo teško za prognozu. Mnogo bolja opcija su over gemovi, jer su kladionice po nama promašile marginu barem za gem.

Igrali su Juliju Gerges over gemove protiv Petre Martić i došlo je bez problema. U toj najavi smo rekli da ima jedan od najjačih servisa na WTA turu i to je pokazala u meču protiv Petre Martić. Kada je u formi i kada joj servis ulazu veoma ju je teško pobediti i to je Martićeva najbolje osetila. Tada nema mnogo igre i to je ključ meča.

Alison Risk nema tu snagu kao Julija Gerges, ali ima sjajno kretanje iz kojeg pronalazi sjajne udarce. U odličnoj je formi, jer je pre Melburna igrala četvrtfinale Brizbejna, a ovde je zabeležila dve relativno sigurne pobede.

Od Gerges očekujemo da nastavi sa strašnim servisima, a sa druge strane na servis Risk će biti mnogo više igre, ali njoj to i odgovara. U dobrom je ritmu pa je to razlog zašto joj verujemo da može da parira Gergesovoj. Ionako kladionice nisu bezveze stavile maltene egal kvote.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://australianopenstream.com/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.