subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open dan 7: Predlog za klađenje

Blago rečeno kriminalni rezultati prethodnog dana. Zaista, mnogo iznenađenja posebno u ženskom delu turnira. No, sve je to deo klađanja, a mi ćemo to pokušati da što više ublažimo.

Za danas smo izdvojili samo jedan par koji dolazi iz ženskog dela turnira. Snage će odmeriti prva igračica sve i domaća uzdanica Ešli Barti i Amerikanka Alison Risk. Kao prva teniserka sveta, Barti je po difotlu favorit, ali ova kvota 1,25 koliko se plaća njena pobeda ne pokriva njene igre. Mišljenja smo da će joj danas biti mnogo teže i da neće tako lako stići do pobede.

Generalno gledano Barti igra loše. Nije to ni sena od onih igara iz prošle sezone. Da li je razlog nešto lošijim igrama pritisak koji joj nameće javnost mi ne znamo, ali činjenica je da igra loše. Ono što posebno bode oči jeste igra na njen servis. Servis je veoma bitan u njenoj igri, a tokom ove nedelje je bio više nego ranjiv. U prethodnom kolu protiv Elene Ribakine svaki gem je bio drama za sebe. Na njenu sreću protivnica je igrala očajno na brejk lopte i samo je to spaslo Barti.

Risk je mnogo iskusnija i realno bolja igračica od Ribakine, te će Barti morati mnogo bolje. Alison je na putu do osmine finala pobeđivala već ozbiljne igračice, a i protiv Barti ima 2:0 u međusobnim duelima. Prošle sezone Riks je dobila Barti na Vimbldonu na podlozi koju Barti najviše voli. Očigledno je da zna kako da igra protiv nje i da je se ne plaši.

S obzirom kakvi rezultati dolaze ove godine u ženskom delu turnira pitanje je da li bi eventualna pobeda Risk bila iznenađenje. Jedno je sigurno, igra koju je pružila Barti svakako ne zaslužuje kvotu 1,25. Risk je dovoljno iskusna da može da se nosi sa Barti, te je po nama mnogo bolja svaka opcija kontra Barti nego da se strepi za kvotom 1,25.

Predlog za klađenje: Kontra hendikep Risk +4,5 2,00
Opcija 2: Više od 19,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje