četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open : Dubl tiket – Dan 4

Pored singl predloga na Karusa odlučili smo se na još jedan dubl tiket. Ima dosta onih sitnih kvota na igrače koji tu kvotu ne zaslužuju. To su mečevi na kojima treba juriti opciju 4+ setova, a evo šta smo mi izdvojili.

02:30 Karlos Alkaraz – Mikael Imer 4+ setova 1,57
02:30 Aleksander Popirin – Lojd Haris 4+ setova 1,53

Ukupna kvota : 2,40

Obrazloženje za dubl tiket:

Za Alkaraza kažu da je novi Nadal. Mišljenja smo da je prerano za takve izjave, ali tako je kako je. Ovaj mladi igrač je izbio u prvi plan prošle godine na čelendžerima na šljaci. Zaista je dominirao, a kako stvari stoje ni grend slem nivo mu ne predstavlja problem, jer je u drugu rundu otišao bez problema. No, danas ga čeka Imer igrač koji ima mnogo više iskustva od njega na ovom nivou, i što je najbitnije ima stil igra sličan njegovom. Dakle, biće ovo jedan dugačak meč sa mnogo dugih razmena, brejk lopti i svega što tenis kao igra može da donese. Ovde je ludost igrati pobednika meča, jer će praćenje istog doneti mnogo nervoze. Verujemo da će obojica igrati sa dosta osclijacija i da će teško jedan dobiti maksimalnim rezultatom.

Što se drugog meča tiče imamo dva solidna servera. Popirin je domaći igrač i imaće veliku podršku publike, ali nemojte otpisati Harisa. I ovde je meč baš izjednačen, pa bi za nas zaista bilo veliko iznenađenje da neko dobije sa 3-0.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje