subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Halep u drugom kolu, kraj za Šarapovu

Rumunska teniserka Simona Halep plasirala se u drugo kolo Australijan opena, pošto je na startu turnira savladala Dženifer Brejdi rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:5) 6:1.

Mnogo uspona i padova u igri Simone Halep, ali na kraju zaslužena pobeda. Prvi set je lako mogao da ode na stranu Brejdi, jer je u dva navrata imala brejk prednosti. Ipak, Halepova se na sebi svojstven način vraćala u set i na kraju ga osvojila kroz taj brejk.

To je bez ikakve sumnje bila i prekretnica meča, jer je u nastavku Dženifer Brejdi znatno pala. Halepova je to iskoristilia sa dva brejka došla do pobede u dva seta.
U drugoj rundi Simona Halep će igrati protiv bolje iz duela Dart/Doi.

Ruska teniserka Marija Šarapova razočarala je svoje navijače u Melburnu. Ruskinja je dobila specijalnu pozivnicu za glavni žreb, ali je ispala već na startu turnira. Na njenom putu se isprečila Hrvatica Dona Vekić koja je slavila sa 2:0, po setovima 6:3 6:4.

Bilo je mnogo problema u igri Marije Šarapove, ali za to je zaslužna i odlična igra Done Vekić. Najveći problem je predstavljao servis koji nije ulazio onoliko koliko je potrebno. Vekićeva je to znalada iskoristi i u dva relativno lagana seta dođe do pobede.


Fotografija je preuzeta sa: https://ausopen.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje