petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open : Krajinović nemoćan protiv Švarcmana

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Australijan opena. Na njegovom putu se isprečio Argentinac Dijego Švarcman, koji je slavio rezultatom 3:0, po setovima 6:3 6:4 7:5.

Turbulentan start meča na kojem je viđeno tri brejka. Dva je napravio Švarcman, a jedan Krajinović. Ključni detalj prvog seta bio je sedmi gem kada je Krajinović propustio dve brejk lopte. Nakon toga Švarcman dolazi do brejka i tu nekako počinje pad Krajinovića.

Drugi set donosi sličan scenario. Krajinović igra dobro, drži egal sve do onih ključnih gemova. U sedmom gemu Krajinović ponovo ispušta servis za 5:3 za Švarcmana. Ovoga puta Krajinović je momentalno odgovorio, ali nakon toga Švarcman ponovo pravi brejk i osvaja drugi set.

U trećem setu Krajinović je ponovo imao svoje šanse. Iako je dva puta bio u deficitu od brejka, Krajinović je pronalazio način da se vrati. Oduzeo je servis protivniku u trenucima kada je on servirao za pobedu.

Krajinović je izjednačio 5:5, imao šansu za brejk pri tom rezultatu, ali nije uspeo da napravi pravi pritisak na servise Argentinca od 140 kilometara na sat.

Stigla je kazna u narednom gemu, Švarcman je napravio brejk i meč je bio gotov.

Švarcman će u drugoj rundi igrati protiv Australijanca Kristofera Okonela.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje