utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Najave mečeva i predlozi za klađenje

Večeras su na rasporedu četvrtfinalni mečevi donje polovine žreba muškog žreba, odnosno gornje polovine ženskog žreba. Borba će kao i uvek biti žestoka, a evo i kratkih najava i predloga.

Anđelik Kerber – Medison Kiz

Prve će na teren izaći Anđelik Kerber i Medison Kiz. Kiz je predominatno došla do ove faze turnira, bez izgubljenog seta. Ipak, treba istaći da je imala prelagan žreb, a jedini meč vredan pomena jeste onaj iz prethodne runde kada je dobila Karolin Garsiju koja je član top 10 društva. Igra Garsije potpuno odgovara Kiz, jer je Garsija defanzivno nastrojena i nema jak servis. U tom meču sve je zavisilo od Kiz i zato je onako lagano dobija.
Ovde je čeka skroz druga priča. Kerber može da parira Kiz i po snazi, a ima sasvim respektabilan servis. Razmene će biti mnogo jače, a Kiz nikada nije bila poznata po nekoj sjajnoj kretnji, jer kada je naterate da malo trči onda nije toliko opasna.
Kerber je u sjajnoj formi, u nizu je od 13 pobeda. Svaki meč na Hopman cupu je dobila, osvojila je titulu u Sidneju, a ovde je izgubila samo jedan set.
Medison Kiz joj potpuno leži, jer u međusobnim duelima vodi sa 6:1, a Kiz je u tih sedam mečeva osvojila samo tri seta.
To nije slučajnost, i „ovakva“ Kerber mora biti favorit.

Predlog: pobeda Kerber 1,60

Tenis Sandgren – Hjeon Čung

Najveće iznenađenje turnira Tenis Sandgren će snage odmeriti protiv sjajnog Čunga. Sandgren posle one pobede nad Timom ima nenormalno mnogo samopouzdanja, i kada je pobedio dva top 10 igrača, šta ga sprečava da pobedi i Čunga? Pitanje je samo u kakvom je stanju kada je kondicija u pitanju, ali to možda i nije bitno, jer se ovakvi mečevi igraju kroz adrenalin.
Šta tek reći o partiji Čunga protiv Novaka? Čung je prosto leteo po terenu i izgledao kao zid koji vraća svaku lopticu. Hladnokrvan u ključnim poenima, potpuno smiren i sasvim zaslužena pobeda. Ipak, ne verujemo da može da ponovi takav meč. To je meč koji se odigra jednom u životu, i nakon tih mečeva uglavnom se pružaju slabije partije, jer dolazi do velikog pražnjenja što na fizičkom nivou, što na psihičkom nivou.
Čung jeste favorit, ali mislimo da Sandgren može do seta.

Predlog: Sandgren osvaja jedan set 1,60

Karolina Pliškova – Simona Halep

Pliškova je po nama najveći favorit za osvajanje titule. Iako nema najbolji međusobni skor sa Halep , ona sve mnogo pita kada je ishod ovog meča u pitanju. Halep igra toplo hladno i totalno je nepouzdana. Po njenim rečima zglobovi joj prave veliki problem pa će to sigurno doći do izražaja večeras, jer će konstatno biti u defanzivi i mnogo će trčati.
Pliškova će napadati i napadati, a kada su brzi uslovi u pitanju uvek treba pružiti prednost onom koji napada, a Pliškova svakako ima čime da napadne Halep.

Rodzer Federer – Tomaš Berdih

Noćni termin je kao po običaju rezervisan za mezimca organizatora Rodzera Federera koji će igrati protiv Tomaša Berdiha.
Berdih jeste odigrao sjajan turnir do sada, ali svi znamo da je njegova glavna boljka nastup protiv najjačih igrača na svetu na završetku turnira. Protiv Federara ima 19:6, a poslednji put ga je pobedio 2013. godine u Dubaiu, dakle pre pet godina. Ako pogledate kako Federer igra sad nema neke razlike u odnosu na taj period kada je dominirao.
Berdih realno može do seta, ali ne više od toga. Zato i predlažemo da se odigraju hendikep gemovi koji mogu da se pokriju i ako Federer dobije meč sa 3:1.

Predlog: Pobeda Federera sa šest i više gemova razlike

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje