petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje 2 – Dan 10

Dva dobra druga, dva prijatelja… Tako bi smo mogli da započnemo analizu za duel između Danila Medvedeva i Andreja Rubljova. Kladionice su prednost dale Medvedevu sa kvotom 1,40 i ako nas pitate to je malo preterano.

Kao što smo već rekli ova dva igrača su veoma dobri prijatelji. Njih dvojica su rasli zajedno, prošli akademiju zajedno i sada zajedno predvode Rusiju što na ATP nivou, što na reprezentativnom nivou. Rusija je bila impersivna na ATP kupu i može se reći da su osvojili sa pola gasa.

Medvedev se do četvrtfinala prošetao. Vidi se da je našpanovan i da je forma sa kraja prethodne sezone i dalje tu. Skoncentrisan, bez oscilacija i kada je takav onda Medvedev može da dobije bilo koga na ATP turu.

Nešto slično se može reći u za Rubljova. Neverovatan je njegov napredak u prethodne dve sezone. To se pre svega odnosi na psihološku stranu. Ranije je Rubljov bio poznat po velikim emotivnim istupima tokom meča. Znao je da se iznervira zbog jednog poena i da na kraju zbog toga izgubi. Sada svoje emocije kanališe mnogo bolje i rezultati su tu. Rubljov je prethodne sezone uz Novaka Đokovića bio igrač sa najviše pobeda i osvojenih turnira, a kako stvari stoje i ova godina će biti druga.

Mišljenja smo da je smešno igrati na Medvedeva po ovoj kvoti. Rubljov zna sve o njemu, i Medvedev zna sve o Rubljovu. Neće biti lak meč za igranje tako da po nama ovo neko dobija kroz 4+ setova, što znači da bi meč lagano mogao otići u over.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje