subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje 2 – Dan 6

Drugi meč na koji smo bacili oko za večeras odigraće Italijan Mateo Beretini i Rus Karen Hačanov. Prema kladionicama izraziti favorit je Beretini čija se pobeda plaća kvotom 1,50, a margina na gemove iznosi 39,5.

Ko god da je stavljao ove kvote imamo jednu poruku za njega, „Prijatelju pogrešio si i to debelo“. Po našem skromnom mišljenju Italijan ovu kvotu ne zaslužuje, a zasnovana je na mečevima sa ATP kupa. Ok, on jeste dobio na tom turniru Tima, Aguta i Monfisa, ali hajde malo da se pozabavimo tim mečevima.

Tim sa svojom Austrijom je znao da neće moći ništa da napravi gubi po nama svesno. On ne važi za igrača koji dobro ulazi u sezonu i treba mu malo više vremena da proađe ritam. Pobediti Monfisa složićete se nije neki bauk. Francuz je komedija od igrača i on može da izgubi od svakog. Jedina pobeda vredna pomena jeste nad Agutom, i to je to. Nakon toga je usledio Medvedev koji ga je pomeo sa terena.

Ni ovde u Melburnu Beretini nije igrao ništa specijalno. Uspeo je čak i od kvalifikanta da ispusti set, dakle precenjen je.

Što se Hačanova tiče ni on nije ništa bolji od Beretinija. Rus je drugi deo prošle sezone bio loš, a kako stvari stoje ni ovaj početak ne obećava mnogo. Ipak, kada dođe veliki turnir on po pravilu rešava ova uvodna kola bez problema, dok ne naleti na nekog top igrača.

Mi ovde idemo u smeru over. Margina možda jeste malo previsoka, ali je i te kako dostižna. Obojica ne važe za igrače koji razbijaju svoje protivnike. Sve je to u rangu jednog brejka, a ovde ne bi trebalo da ih bude mnogo, jer obojica imaju dobre servise. Jak servis, jak forhend i očajni bekend. To će biti ključ meča.

Očekujemo meč u četiri seta i ako bude sve kako treba ovo ide na 40+ gemova.

Predlog za klađenje: Više od 39,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje