petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje – Dan 12

U okviru polufinala Australijan opena snage će odmeriti Rus Danil Medvedev i Grk Stefanos Cicipas. Situacija je takva da je Medvedev favorit sa kvotom 1,45, a margina na gemove iznosi 39,5.

Danil Medvedev se u polufinale plasirao bez velike pompe. Momak je odradio sjajan posao, a njegov niz pobeda je zaista impresivan. On je sa Rusijom osvojio ATP Kup, a ako bi računali i finiš prethodne sezone, Medvedev je u nizu od 19 pobeda, jer je osvojio masters u Parizu i završni turnir u Londonu. Na njegovom putu ka polufinalu su se ređali Karbaljes Baena, Krajinović, Mekdonald i Rubljov. Onako, na prvi pogled sasvim solidan žreb, a jedini problem mu je napravio Filip Krajinović koji je taj meč odveo u peti set. Ipak, stiče se utisak da kako turnir odmiče Medvedev diže formu. Meč protiv Rubljova je bio potencijalna „mina“ za njega, ali Rus je to rešio u tri seta. I sam Medvedev je pričao kako je dosta naučio o grend slemu i da sada mnogo bolje tempira formu.

Sa druge strane Cicipas takođe jako dobra igra. Redom je pobeđivao Simona, Kokinakisa, Imera i Nadala, dok mu je Beretini predao bez borbe. Svima je još u glavi njegova pobeda protiv Nadala koja je stvarno bila impresivna. Grk je gubio sa 2:0, bio je vidno izgubljen na terenu, ali pronašao je način da „okrene“ Nadala i plasira se u polufinala. Ne možemo da zamislimo koja je to inekcija samopouzdanja za mladog Grk i koliko je spreman za ovo polufilane.

Ovaj meč ima posebnu draž, jer je opšte poznatao da se Medvedev i Cicipas ne podnose. Pre koju godinu na nekom od turnira je malo falilo da se pobiju i od tada njihovi mečevi su baš naelektrisani. Mi ćemo prednost dati Medvedev, jer je on prototip igrača koji ne leži Cicipasu. Kada je u formi, Rus izgleda kao pokretni zid i zaista ga je teško probiti. Cicipas koliko god napadao uvek će dobiti lopticu nazad i pitanje je kako će se snaći. Ovi H2H dueli u kojima Medvedev vodi sa 5-1 svakako nisu slučajnost i samo potvrđuju našu tezu.

Protiv Nadala mu je možda uspelo da nekako dođe do pobede, ali ko je pratio taj meč zna da je Nadal u taj brejku trećeg seta pravio baš glupe greške. To od Medvedeva sigurno neće dobiti, a ovako igrači gledano Medvedev je maltene u svakom segmentu bolji igrač od Cicipasa.

Predlog za klađenje: Pobeda Medvedeva sa dva seta razlike 1,75
Opcija 2: Pobeda Medvedeva 1-1 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje