petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open : Predlog za klađenje – Dan 4

U okviru druge runde na Australijan openu snage će odmeriti Fabio Fonjini i Salvatore Karuso. Prema kladionicama, favorit u ovom meču je Fonjini čija se pobeda plaća kvotom 1,50, a margina na gemove iznosi 38,5.

Ako bi gledali idealno stanje ovakva postavka kvoti je sasvim ok. Fonjini je sada već prekaljeni grend slem igrač koji ima mnogo više iskustva, i realno je bolji igrač, ali uvek ima neko ali.

Fonjini prvenstvno nije zdrav. Ko možda ne zna, Italijan se podvrgnuo operaciji na oba skočna zgloba i to još uvek nije na 100%. I on sam je izjavio da nema neka prevelika očekivanja za ovaj deo sezone, i da mu je cilj da na 100% bude kada dođe sezona šljake.

Njegova izdanja na ATP kupu nisu bila sjajna. Jeste on beležio neke pobede, ali igra kada se poglda nije bila na zavidnom nivou. Bilo je mnogo oscilacija i mi vidimo našu šansu.

Karuso u svojoj igri ima ono što je potrebno da bi se igralo protiv Fonjinija, a to je strpljenje. Sposoban je on i te kako da drži lopticu u igri i da tera Fonjinija da trči. Biće onih poena u kojima će Fonjini dominirati, ali će ih gubiti, jer je Karuso borben. Posle takvih poena Fonjini će sigurno padati i doćiće do nervoze koja će prouzrokovati njegovu nonšalanciju i malodušnost, a na Karusu je da to iskoristi.

Daleko od toga da je Fonjini u sjajnoj formi i po našem mišljenju Karuso bez problema ovde može da iznenadi.

Predlog za klađenje: Karuso osvaja 2 seta 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje