petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje – Dan 5

U okviru treće runde Australijan opena gledaćemo kanadski derbi. Snage će odmeriti Denis Šapovalov i Feliks Ože Aliasim, inače dva veoma dobra prijatelja. Prema kladionicama, favorit za prolaz u narednu rundu je Šapovalov, čija se pobeda plaća kvotom 1,65. Ovo je jedna od retkih realnih postavki kvota od strane kladionica i mi se sa njom apsolutno slažemo.

Po našem skromnom mišljenju Šapovalov je ovde možda i malo veći favorit. U prvom kolu je igrao tesan meč protiv Janika Sinera. Taj meč je pokazao da je mnogo napredovao na mentalnom planu. U većem delu prvog dela meča, Šapovalov je bio u podređenom položaju, ali je pronalazio način da se izvadi. Njegova konekcija sa publikoM, hrabra igra u ključnim trenucima, i naravno suvi kvalitet su mu pomogli da dođe do pobede posle pet setova.

U drugom kolu Šapovalov je lagano dobio poluigrača Bernanda Tomića.

Što se Feliksa tiče, on je imao baš lagan žreb. Sedrik Marsel Štebe i Džejms Dakvort su sada već bivši igrači. Prvi je baš mator, a drugi je imao toliko povreda da ni sam ne zna dal je više igrao tenis nego što je bio povređen. To su igrači koji se umnogome oslanaju na servis. Dakle, samo im treba vratiti servis i odrađeno je pola posla. Mi nismo videli Feliksa kako igra protiv igrača koji može da drži lopticu u polju, a ovo će biti pravi test.

U ovom trenutku Šapovalov izgleda kao igrač koji ima više samopouzdanja. U h2h duelima je bolji i po našem mišljenju bliži je pobedi bar za ovoliko koliko kladionice nude.

Predlog za klađenje: Pobeda Šapovalova sa tri i više gemova razlike 1,90

Možete probati i čistog 1 po 1,55, ali morate dodati nešto da bi imalo smisla.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje