četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje – Dan 6

Denis Šapovalov je prekinuo naš fin niz. Imao je mladi Kanađanin u uvodna dva seta prednost brejka, ali sve je uspeo da prospe i na kraju potpuno zasluženo izgubi. No dobro, ne može se sve pogađati, a mi idemo dalje.

Šesti dan Australijan opena donosi baš dosta zanimljivih mečeva. Prvi na koji smo mi bacili oko odigraće Grk Stefanos Cicipas i naturalizovani Šveđanin Mikael Imer. Cicipas je apsolutni favorit, a to potvrđuje i kvota od 1,03 na njegovu pobedu.

Mi se apsolutno slažemo sa kladionicama. Imer je u prethodnom kolu takođe bio autsajder, ali protiv Alkaraza, „novog Nadala“ kako nazivaju momka. Imer je to dobio manje više bez problema i za mnogo je to bilo iznenađenje, ali ne i za nas. To je bio potpuno egal meč, ali hajp koji se digao oko mladog Španca je doveo do toga da kvota bude tako mizerna. Njih dvojica su potpuno isti stil igrača. Klasični šljakaši koji žive od relija, a u toj igri je bio bolji Imer.

Danas Imera čeka mnogo mnogo teži zadatak, jer za razliku od Alkaraza Cicipas ima dve stvari koje mladi Španac nema, a to su iskustvo i servis. Servis bi možda naveli kao glavni razlog za ubedljivu pobedu Cicipasa, jer Imer neće imati mnogo prilika za brejk. Prosto, Cicipas mnogo zavisi od servisa i protiv defanzivca kao što je Imer trebalo bi da ima lagan posao. Imer sa druge strane ima baš slab servis koji će verujemo Cicipas konsantno napadati. Šveđanin je u ova dva kola dao čak 32 brejk lopte protivnicima, i to jasno dolazuje našu tezu.

Sve zavisi od Cicipasa i ako Grk bude bio na nivou ovo bi trebalo da reši lagano kroz tri seta.

Predlog za klađenje: Manje od 31,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje