četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open – Predlog za klađenje – Dan 7

Približavamo se polako završetku Australijan opena. Danas su na programu mečevi osmine finala. Meč na koji ćemo mi staviti novac odigraće Austrijanac Dominik Tim i Bugarin Grigor Dimitrov. Prema kladionicama favorit za prolaz dalje Tim čija se pobeda plaća kvotom 1,30, a margina na gemove iznosi 38,5.

Mnogi ovde spominju neki umor Dominika Tima i to da će mu teški mečevi u prethodnim rundama otežati posao. To za njega ne važi, jer je on uz Rafaela Nadala fizički najspremniji igrač na ATP turu. On je generalno poznat kao igrač koji sporo ulazi u turnire, te ti dramatični mečevi u uvodnim rundama njemu nisu strani. Drugo, niko na svetu nije mogao da očekuje da će Tim imati lagan meč protiv Nika Kirjosa. Australijanac kakav god daje spada u top 20 igrače i meč protiv njega, pred njegovim navijačima nikako nije mogao da bude lak. Ono što je Tim pokazao jeste da je šampionskog kalibra i da je mnogo napredova. Ni u trenicima kada je gubio sa 2-0 nije pokazao znake panike, te je relativno lagano preokrenuo rezultat. Ta pobeda njemu samo može dodatno da na samopouzdanju pred one najjače mečeve.

Što se Dimitrova tiče žali Bože protraćenog talenta. Bugarin nije imao sreću da kroz karijeru naleti na trenera koji će raditi jedan duži period i da iskoristi sav njegov talenat. Ovako je ostao nedorečen- Činjenica je da igra dobro u Australiji, ali opet nije imao neki težak raspored složićemo se.

Tim ide dalje to po se po nama ne dovodi u pitanje. U svakom aspektu igre je bolji od Dimitrova i to će se pokazati. Današnji hendikep dozvoljava da Tim izgubi set, što mi uzimamo oberučke.

Predlog za klađenje: Pobeda Tima sa 2 seta razlike 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje