petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Predlozi za klađenje

Prethodno veče je prošlo manje više bze većih iznenađenja osim možda ubedljive pobede Halep koje mi nismo očekivali. Večeras su na rasporedu polufinalni mečevi ženskog turnira i jedan polufinalni meč iz muškog turnira. Evo i kratkih najava.

Elis Mertens – Karolina Woznjacki

Ne zna se koja je u boljoj formi. Mertens ima samo jedan poraz od Kerber na Hopman kupu posle dva taj brejka. Nakon toga odbranila je titulu u Hobartu, a ovde nije izgubila ni set. S obzirom da spada u mlađe igračice na terenu pokazuje visoku dozu zrelosti i ovi rezultati nisu slučajni.

Woznjacki ništa manje nije pokazala. Takođe ima samo jedan poraz od Gergez u Ouklendu, ali ako vratimo malo sećanje, uslovi u Ouklendu nisu bili baš najbolji. Nekoliko dana je padala kiša pa su igračice morale da igraju po dva meča u toku jednog dana, a i Gergez je igračica koja je bila u nizu od 3 osvojena turnira pa svakako nije kiks kada se izgubi od nje.

Ovo će biti duel dva razilčita stila tenisa. Mertens je napadački nastrojena dok je Woznjacki elitni defanzivac pa će bito zanimljivo videti ko će odneti pobedu.
Ono što je očigledno jeste da obe igraju sa oscilacijama i ne verujemo da će jedna od ove dve igračice meč dobiti ubedljivo. Pogotovo se to odnosi na Mertens koja ume da se muči sa servisom pa bi to Woznjacki mogla da iskoristi. Idealan scenario bi bio kada bi Mertens na samom startu napravila prednost. Vremenom ona bi pala u igri, a defanzivac poput Woznjacki bi sigurno našao način za njenu igru.

Vreme je da Mereten izgubi jedan set, ali sigurno će biti velika borba. Ove dve igračice su se sastale samo jednom i to prošle sezone u Baštadu. Bolja je bila Woznjacki sa 2:1, a nešto slično očekujemo i večeras.

Predlog: over 21,5 1,90

Anđelik Kerber – Simona Halep

Iako je Halep prelagano izašla na kraj sa Pliškovom mi joj i dalje ne verujemo. Pliškova je igračica koja nema plan B. Ona udara iz sve snage bez obzira da li to prolazilo, ili ne. Pa tako kad naleti na zid u vidu Halep i kada joj ne ide onda biva pregažena na terenu.
Ovde je čeka potpuno drugačija igračica. Sličan stil tenisa, duge razmene do iznemoglosti, a pošto je Kerber u sjajnoj formi svakako ima šanse za pobedu. Halep se u završnicama turnira nikada nije snalazila, pogotovu na ovim najvećim. Kad god je stizala do finala, ili polufinala gubila je na neverovatan način, a samo se setite poraza od Oštapenko na Roland Garosu.
Kerber igra sjajno dok Simona igra toplo hladno i mi moramo prednost dati Kerber.

Predlog: pobeda Kerber 1,70

Marin Čilić – Kajl Edmund

Nećemo ništa oduzeti Čiliću od pobede nad Nadalom, ali treba biti realan i razmisliti šta bi bilo da je Rafa ostao zdrav.
Ipak, bez obzira što Čilić igra jako dobro Edmund ne može biti ovoliki autsajder kako ga kladionice predstavljaju. Britanac je dosta napredovao, a od početka sezone igra sjajno. Ima samo jedan poraz od Dimitrova, a i taj poraz je diskutabilan, jer je Edmund u tom meču pri rezultatu 1:1 izvrnuo zglob. Meč je nastavio, ali vidno je bio potresen da povreda nije teže prirode i nije bila. Zanimljivo je da su se sastali i ovde u Melburnu, a Edmund je dobio sa 3:1 relativno lagano što potvrđije našu tezu da igra dobro.

Ovo su dva igrača koji gaje sličan stil igre sa dobrim servisima, a udarci ravni i moćni. Čilić jeste iskusniji za tu titulu na US Openu i realno gledano odigrao je dosta više završnica u karijeri. O važnosti meča glupo je pričati, a mi smo mišljenja da će obojica u meč ući da dosta opreza sa namerom da čuvaju svoj servis.
Ovaj meč teško može da se završi posle tri seta, a pošto brejkova ne bi trebalo da bude mnogo setovi će biti tesni.
Najbolja opcija za ovaj meč jer over.

Predlog: over 38,5 1,80

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje