petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Predlozi za klađenje

Australijan open je u punom jeku, ali i dalje forme većine igrača su velika nepoznanica, pa je samim tim i teže pogoditi neki tip. Mi smo izdvojili tri meča za veceras.

Žil Simon – Pablo Karenjo Busta

Busta jeste top 10 igrač, ali njegove igre su sve samo ne na tom nivou. Manje više skoro sve mečeve počev od egzibicije u Abu Dabiju pa sve do sad je gubio. Koliko god egzibicija bila egzibicija igrači te mečeve shvataju ozbiljno,jer je jedna od retkih provera pred grend slem. Od svakog jačeg igrača (Ćorić, Tim i Rubljev) je gubio vrlo lagano. Čak se i ovde  u prvom kolu mučio protiv Kublera koji je 243. igrač sveta i to je jasan pokazatelj da je on daleko od neke dobre forme.
Simon sa druge strane podseća na partije iz najboljih dana. Osvojio je turnir u Puneu vrlo lako i ubedljivo, na tom turniru je morao da dobije neke jake igrače poput Aguta, Čilića i Andersona. Ovde u prvom kolu dobio je Kopila lagano sa 3-0 i jasno se vidi da je u formi. Željan je igre i pobeda nakon katastrofalne prethodne sezone i kada je u ovako dobroj formi on lagano može da se nosi sa onima iz samo vrha.
Po svemu prikazanom do sad Simon mora biti favorit.

Predlog: Pobeda Simona 1,70

 Ivo Karlović – Juiči Sugita

Ivo Karlović možda jeste u poznim teniskim godinama, ali njegov stil igre nikada nije zahtevao neku visoku fizičku spremu. Jedini uslov koji Ivo mora da ispuni ako želi da dobije meč jeste da ima visok procenat ubačenog prvog servisa. Ne moraju to biti asevi, već samo da uđe prvi servis, jer će on odraditi pola posla. Trebalo bi da koristi kik servis što je više moguće, jer loptica visoko odskače i to će sigurno predstavljati problem Sugiti koji je nešto nižeg rasta. On da bi riternirao moraće da se odalji daleko iza osnovne linije ,a te loptice koje bude vratio biće kratke i Ivo će to lagano da rešava.
Takođe Sugitin servis nije vrhunski. On servisom maltene ne dobija nikakvu prednost tako da bi Ivo bez obzira na loš ritern mogao to da vraća i napada. Sugitina forma je takođe daleko od bajne, a nemojte da vas zavara pobeda nas Sokom, jer Sok vuče povredu kuka jos od Hopman kupa.
U ovakvim brzim uslovima Ivo ima šanse, a naš predlog su kontra hendikep na set, ili gemove.

Predlog: HS1 – 1,5 1,60

Dzon Milman – Damir Dzumhur.

Nemojte da vas zavara rank Milmana, jer je on sve samo ne realnost. On je igrač koji sigurno spada u top 50 društvo ,ali povrede su glavni razlog što on nije ispunio svoj pun potencijal.
U ovom trenutku on je po nama bolji igrač od Damira iz par razloga.

Prvi razlog je svakako rovitost Dzumhura. Dzumhur je predao u Sidneju De Minauru i kako je sam izjavio od tad pa sve do prvog kola nije trenirao. Da to baš i ne izgleda dobro pokazalo se u meču protiv Lorencija gde je gubio 2-0, ali po ko zna koji put nakon drame uspeo da pobedi. Ipak, iako je pobedio nije ubedio svojom igrom tako da su kvote postavljene baš po meri.

Milman je pre nekih 10 dana igrao egal meč sa Dimitrovim koji se na kraju provukao. Generalno sezonu je započeo dobro i ako ga zdravlje bude služilo eto njega u prvih 50 sigurno. Sam ističe koliko mu znači kad igra pred svojim navijačima i prijateljima koji mu daju podršku, i to se vidi po igrama.

Bornu je počistio sa terena verujemo da će nesto slično da učini i sa Dzumhurom koji nije u formi.

Predlog: Pobeda Milmana 1,65

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje