petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijan open: Troicki i Krstin ispali, Milojević na korak od glavnog žreba

U poslednjem kolu kvalifikacija za Australijan open Srbija će imati samo još jednog predstavnika. Viktor Troicki i Pređa Krstin ispali, dok je Nikola Milojević obezbedio plasman u treće kolo.

Troicki je imao problem sa povredom i bio je primoran da preda meč Amerikancu Kristoferu Eubanksu, pri rezultatu 6:4 1:2. Troicki je igrao sjajno poveo sa 1:0, ali se pojavila povreda lista koja ga je ometala u kretanju. Povreda je očigledno teže prirode, jer je Troicki predao uprkos dobrom rezultatu.

Peđa Krstin je bio na korak od ulaska u glavni žreb, ali na njegovom putu se isprećio Slovak Norbert Gomboš, koji je bio bolji rezultatom 2:0, po setovima 6:3 6:3. Nije Krstin uspeo da prikaže igru iz prethodna dva kola kada je savladal favorizovanog Kližana i Fereriru SIlvu, te je zasluženo poražen.

Priliku da pridruži petorici srpskih tenisera u glavnom žrebu će imati Nikola Milojević koji je obezbedio plasman u poslednje kolo pobedom nad Ernestom Eskobedom. Posle velike borbe Milojević je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:4 7:6 (7:4), a njegov rival za ulazak u glavni žreb turnira će biti Francuz Kventin Halis.

Poslednje kolo kvalifikacija za Australijan open je na rasporedu u noći iznmeđu petka i subote, a turnir počinje u ponedeljak.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje