Konačno se završila i ova,poslednja,reprezentativn pauza u ovoj godini.

Kolo otvaraju u petak ekipe West Syndey Wanderersa i Newcastle Jets.

Vonderersi su počelin sezonu dosta dobro. Jedino njihovo loše izdanje je bilo baš u meču gde su i najviše želeli pobedu-gradski derbi sa Sidnejom. Ipak,šta je tu je,čekaće priliku za trijumf u sledećem meču. U ostalim utakmicama su delovali jako dobro istina moglo je i bolje,ali nije loše. Najveći problem im je odbrana. Moraju taj deo tima dobrano da poprave ukoliko žele nešto da naprave ove sezone. Prosto je nedopustivo da se prokocka prednost od 2-0 na poluvremenu,kao što je to slučaj bio u prošlom kolu. Napad deluje zaista dobro. Riera je u formi i on će predstavljati najveću opasnost po gol Džetsa. Vonderersi su poznati kao ekipa koja igra jako dobro na svom terenu. To možda najbolje znaju baš Džetsi koji nemaju dobre rezultate sa ovog gostovanja.

Danas se u tim vraća Bonevacija i sigurno da će dodatno dobiti na kreativnosti u napadu. U timu neće biti Mark Bridž, Grozos,Tondyik i Ziegler.


Džetsima je ova pauza došla možda i u lošem trenutku. Oni su sezonu počeli jako loše 4 kola i samo 2 osvojena boda. Ipak neki pomak je viđen upravo u prošlom kolu protiv Sidneja. Oni su na tom meču delovali jako loše u prvom poluvremenu,ali je onda doo drugih 45min. U tom drugom poluvremenu kao da je druga ekipa na terenu. To su bili Džetsi iz prošle sezone koji su mleli sve rivale. Osvojili su bod na tom meču,ali su mogli i znatno više.Ipak,mnogo bitnije od tog boda je samopouzdanje koje su dobili jer su uvideli ds mogu protiv najjačih. Nema sumnje da će ih Merik spremiti za ovaj meč kako treba.

Na ovom meču neće u timu biti Shepard kao o duže povređeni O’Donovan, Champness i Koutroumbiss. U ekipu se vraća Mič Ostin. Njegovim povratkom mogli bi Džetsi dobiti još jednu dobru opciju u kreaciji napada.


Prognoza: Duel dva tima koja imaju dobre napade i loše odbrane. Nezahvalno je prognozirati pobednika na ovom meču.Jeste da su Vonderersi bliže pobedi na ovom meču po formi,ali moraju i Džetsi jednom krenuti.Najbolje je igrati golove.


Tip: GG @ 1.60

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here