petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu poslednja dva duela A lige Australije.

Od 7h igra se jedan duel

Central Coast Mariners-Western Syndey Wanderers

Merinersi u ovaj meč ulaze nakon poraza od Brizbejna. U dosta su lošoj formi, bez pobede su u poslednjih 9 kola. Ipak i pored svih tih loših rezultata još uvek imaju šansu za plej of,pogotovo ako slave na ovom meču. Trener Okon, inače jedan od glavnih favorita za klupu Sidneja na kraju sezone, najavljuje da u ovaj meč ulaze motivisani da prekinu lošu seriju. Imaju problema sa sastavom jer u timu zbog kartona neće biti kapitena Baroa i Brame,a iz kluba je otisao Apija. Ipak ima i pozitivnih stvari u vidu povratka u klub Poskoliera od kojeg se dosta očekuje.

Nisu ni Vonderersi u nekoj sjajanoj formi. Oni u ovaj meč ulaze nakon 4 vezana meča bez pobede,dakle ni kod njih nije bajna situacija. Trener Gombau najavljuje da idu na pobedu na ovom meču, potrebna im je u borbi za plej of. Neće imati previše izostanaka Gombau na ovom meču i to može da raduje.Izostaće samo Cejudo i Bakus. Takođe Gombau na ovom meču može da računa i na novo pojačanje Ikonomidisa.

Prošli meč ovih timova dobili su Vonderersi,ali je taj meč obeležio sudija sa katastrofalnim suđenjem. Na tom meču dao je dva crvena kartona Merinersima, neopravdano i tako uticao na rezultat direktno (koristio je VAR tehnologiju jedno 10 puta).

S obzirom na kvalitet odbrana na obe strane i forme timova trebalo bi da bude dosta golova.

Od 9h na programu je drugi duel.

Brisbane Roar-Melbourne City

Brizbejn ovaj meč dočekuje u jako dobrom raspoloženju. Nakon serije loših rezultata vezali su dve pobede i tako se uključili u borbu za plej of. Po rečima trenera Aloizija ove dve pobede su im podigle samopouzdanje i sada će dati sve od sebe kako bi nastavili u tom ritmu i na ovom meču. U tim se vraće Ben Khafalah što je dodatno pojačanje za napad na ovom meču. Što se tiče izostanaka Brizbejn skoro celu sezonu igra sa konstantno 5-6 igrača van stroja. Duže povređeni su : golman Theo, Devere, Caletti,D’Agostino, O’ Toole.

Melburn je u dobroj seriji bez poraza su 5 mečeva,ali pitanje je kako će oni u nastavku sezone da izgledaju. Glavna vest je to da ih je napustio najbolji strelac tima Ross McCormak. Nisu uspeli da se dogovore sa Aston Vilom o produžetku pozajmice i on se vratio na ostrvo. Još uvek se nije oporavio Fornaroli pa će oni morati igrati sa lažnom 9-kom. Takav sistem Voren Džojs je primenio pre par kola, predosetivši da će Ros napustiti i dobro je to izgledalo. Burzinski je bio lažna 9-ka,iza njega Vidošić, Arzani i Fitdžerald. Na tom su meču dali 5 golova,a igrali su protiv Adelejda koji je jedna od najboljih defanzivnih ekipa. Videćemo kako će to izgledati sutra.Nemaju drugih problema sa timom.

Predlozi za klađenje:

Central Coast – West Sydney Wanderers GG @ 1.65

Brisbane Roar-Melbourne City GG  @  1.60

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje