četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

Prvi meč u novoj 2018. godini odigraće se u Sidneju. Ovo je jedan od onih mečeva koji će biti baš slabo gledani širom sveta.

Vestern Sidnej Vonderersi će dočekati ekipu Melburn Sitija

Western Sydney Wanderers

Vonderersi su jako loši ove sezone,mnogo se više očekivalo od njih. To je ekipa koja ima dobre napadače,a opet dali su najmanje golova u ligi. Imaju u napadu Rieru koji je prošao Barsinu fudbalsku školu… Jednostavno nešto ne štima u timu. Odbrana je loša,u 11 odigranih kola primili su gol na 10 mečeva.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Risdon

Izostanci: Clisby,Tyson

Melbourne City

Siti takođe ne blista. U ovaj meč ulaze nakon dva vezana poraza i to protiv najvećih rivala Sidneja i Melburn Viktorija. Protiv Sidneja odličnih 40 min igre i onda žestok pad,a protiv Viktorija penal u 96tom minutu.Imaju oni kvalitetan tim,ali samo prvih 11, na klupi nema ko da unese neku živost. Dovedeni su neki igrači,ali aktivni će biti tek od 3-ćeg januara. Mnogo je bitno stanje napadača MekKormaka,videćemo koliko će moći da izdrži na terenu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim:/

Izostanci: Fornaroli, Muscat

Predlog za klađenje: Siti ima kvalitetniji tim,ali ovo je duel dve jako nepredvidive ekipe. Trebalo bi da bude golova na obe strane.

Tip: GG @ 1.70

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje