petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu jedan duel.

Brizbejn će ugostiti ekipu Central Kousta.

Ovo je duel dva tima koja se nalaze na poslednja dva mesta na tabeli,duel dva tima koja još uvek nisu upisale pobedu u ovoj sezoni i duel dve jako lose odbrane.

Brizbejn je po mišljenju mnogih jako slab ove sezone. Napad im i nije toliko loš,više imaju problema u odbrani.U prošlom kolu su uspeli da se vrate nakon tri gola zaostatka protiv Dzetsa i to im je dosta podiglo samopozdanje makar po rečima trenera i igrača. Trebalo bi da tu pozitivnu energiju kanališu na ovaj meč. Napad će im biti još jači jer se vraća Gameiro,ali ostaju problemi u odbrani jer nema Browna, Devera,a povredio se i prvi golman tima Theo.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Gameiro

Izostanci: Devere,Brown,Theo,Kristensen,Brady, Bowles

Central Koust je opet krenuo jako loše u ovoj sezoni,doduše kao i kod Brizbejna možda rezultati i ne pokazuju pravo stanje,jer nisu oni gubili mečeve lagano,baš naprotiv bilo je dosta nesrećnih poraza u poslednjim minutima.Koliko god da su oni radili na popravljanju odbrane (to je bila najslabija tačka prošle sezone) nisu uopšte uspeli u tome,jer su primili već 10 komada na 4 meča.

Povratici u tim/Izostanci

Povratici u tim: /

Izostanci : /

Prelog za klađenje: Duel dve loše odbrane,oba tima žele pobedu po svaku cenu i trebalo bi da vidimo dosta golova na meču.

Tip: 3+@ 1.40 

4+ @ 2.10

Kvote su iz kladionice maxbet.

Koji su Vaši predlozi za ovaj meč ?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje