petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga, najava,predlozi za klađenje (PETAK)

Peto kolo Australijske A lige otvaraju, ni manje,ni više, prve dve ekipe na tabeli.

Melburn Siti će dočekati ekipu Sidneja.

Melburn ima maksimalan skor u prva 4 kola i sa velikim samopouzdanjem ulaze u ovaj meč. Ovaj meč će im i biti glavni pokazatelj koliko mogu u ovoj sezoni jer je Sidnej glavni rival za titulu. Nemaju nekih većih problema sa sastavom,faliće samo Osama Malik koji je u prošlom kolu dobio crveni karton.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Osama Malik

Sidnej u ovaj meč ulazi sa 2 boda zaostatka za Sitijem,jer imaju jednu nerešenu utakmicu. Ulaze sa velikim samopozdanjem u ovaj meč,odlučni da pokažu da su još uvek najjači tim na kontinentu, to se makar moglo zaključiti po izjavama trenera datih ove nedelje. Naime Graham Arnold, trener Sidneja, je izjavio da će u petak na terenu njegov tim pokazati sve slabosti Melburn Sitija i da je njegov tim najbolji u ligi. Ova izjava je samo dodatno uzburkala situaciju i podgrejala strasti. Sidnej nema problema sa sastavom za ovaj meč.

Povratici u tim/Izostanci

Povratici u tim: /

Izostanci:/

Predlog za klađenje: Mnogo tvrd meč,isuviše je teško prognozirati pobednika,ne bi trebalo očekivati ni mnogo golova, nekako po atmosferi koja vlada pred ovaj mec i po izjavama iz oba tabora trebalo bi da bude jedan jako grub i prljav duel. Trebalo bi da bude dosta kartona na utakmici. Siti je u 4 kola zaradio 8 žutih i 1 crveni karton,dok je Sidnej zaradio svega 2 žuta kartona.

Sudija za ovaj meč je Jared Gillet koji je u ovoj sezoni sudio na tri meča i ima prosek od  4,6 kartona po meču. Sudija koji dobija da sudi velike derbije i na njima pokazuje dosta kartona.

Tip: više od 4,5 ili 5,5 kartona na meču

1P0-1 i 2P0-2 @ 1.65, kladionica maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje