sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotnjem terminu na rasporedu su dva duela.

Prvi duel će se odigrati na Novom Zelandu gde će se sastati Velington i Central Koust.

Wellington Phoenix

Velington je trenutno na poslednjem mestu na tabeli,ali sa mečom manje od ostalih jer nisu igrali u prošlom kolu. Velington trenutno igra najefikasnije mečeve u ligi,prosek je 4 gola po čmeču.Imaju sjajan napad koji predvodi Andrija Kaluđerović (strelac 5 od 11 golova ekipe),dok je odbrana dosta loša,primili su 13 komada na 6 utakmica. Ima opravdanja za lošu odbranu,od početka sezone kubure sa brojnim povredama i izostancima defanzivnih igrača,ali tome je došao kraj,jer će ovo biti prvi meč na kojem će Finiks biti kompletan.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Galloway, Mcglinchey,Durante,Rossi

Izostanci: /

Central Coast Marriners

Merinersi su predposlednji na tabeli,dakle svojevrsni derbi dna. Ni oni ne blistaju ove sezone,doduše imali su par sjajnih trenutaka,kao što je pobeda protiv Sidneja,ali onda je usledilo neprijatno iznenađenje i poraz na svom terenu od Adelejda.Odbrana im nije jača strana,retki su mečevi gde njihov gol ostaje netaknut,ove sezone na 2 od 8 mečeva.Što se sastava tiče oni su takođe kompletni jer se vraća u tim kapiten Baro.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Baro, Powell, Asdrubal

Izostanci: /

Predlog za klađenje: Uzimajući u obzir loše odbrane i sasvim solidne napade na obe strane,trebalo bi da bude efikasan meč

Tip: GG  @ 1.45

3+  @ 1.45

GG3+  @ 1.65

može da se proba i Andrija Kaluđerović postiže gol    

 

Drugi meč dana odigraće se u Sidneju,gde će na Alianz areni domaći Sidnej dočekati ekipu Brizbejn Rora.

Sydney

Sidnej je prvi na tabeli,pre nekoliko dana su osvojili kup pobedom nad Adelajdom posle produžetaka i sigurno da je to ostavilo traga na ekipu iako trener Sem Arnolds tvrdi drugačije. Nemaju nekih velikih izostantaka za ovaj meč,osim duže povređenog Granta. Pobedom u prošlom kolu nad Džetsima preuzeli su prvo mesto i sve će učiniti da tu i ostanu. S obzirom na kvalitet ekipe,ali i kvalitet protivnika to bi trebalo i da se dogodi.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Grant

Brisbane Roar

Ror je trenutno na 8mom mestu. U prošlom kolu su konačno ostvarili pobedu, savladavši indisponirani Siti sa 3-1. Sigurno da im je ta pobeda podigla samopouzdanje,ali sada imaju mnogo veći zalogaj.Aloisi nastavlja da ima problema sa sastavom jer izostaje dosta igrača,ali raduje povratak Ivana Franjića u ekipu. On je potpisao ugovor sa ekipom pre nekoliko nedelja i ovo će mu biti debitanski nastup.Inače on je jedna od legendi kluba, obožavaju ga.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Franjić, Ingham

Izostanci: Theo (prvi golman), Devere, Bowles, Brown, Kristensen, North, Brady.

Predlog za klađenje: Jeste da su igrači Sidneja umorni,istrošeni,ali i takvi oni su favoriti protiv Brizbejna. Brizbejn ima dobar napad,ali imaju i lošu odbranu.Najviše što mogu na ovom meču jeste da dođu do počasnog gola.

Tip: pobeda Sidneja   @ 1.55

domaćin 2+   @ 1.60

za hrabrije može 1 i GG   @ 3.25

Sve kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje