petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska A liga,najava, predlog za klađenje (SREDA)

Fudbal u Australiji ne staje. Oni igraju punom parom.

U uvodnom meču 14-tog kola igra se derbi meč, gde će Sidnej ugostiti Njukasl,prvi protiv drugog.

Sydney

Sidnej je prvi,imaju 8 bodova više od drugoplasiranih Džetsa. U sjajno su formi. Nema mnogo šta da se priča o njima. Ubedljivo su najbolja ekipa u ligi i po svemu sudeći uzeće oba trofeja i ove sezone. Napad je u fantastičnoj formi,na poslednja 4 meča postigli su čak 18 golova. Odbrana, od koje su se najviše pribojavali pred početak sezone,zbog odlazaka igra takođe fantastično(primili su 10 golova na 13 mečeva).

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim:/

Izostanci: Grant

Newcastle Jets

Džetsi su drugoplasirani i to je njihov maksimum. Jednostavno Sidnej je prejak ove sezone. Džetsi u ovaj meč ulaze nakon poraza od Melburn Viktorija. U tom meču im je napad zakazao,to je prvi put u 13 kola da nije ništa funkcionisalo u tom segmentu igre. Inace oni imaju jedan od najefikasnijih napada u ligi (30 golova u 13 mečeva) bez obzira na povrede koje su ih zadesile (O’Donovan,Vargas).Doveli su Argentinca Rodrigeza iz Grčkog Aeka kao zamenu za gore navedene,ali on je aktivan tek od sledećeg kola. U ovom kolu će imati problema sa sastavom,jer će nedostajati nekoliko igrača iz prvog tima.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Georgijevski

Izostanci: O’Donovan, Vargas,Duncan, Boogart, Cowburn,Vujica,

Predlog za klađenje: Sidnej jeste ovde favorit,ali moraju i oni jednom kiksati,možda bolje preskočiti to. Na ovom meču bi trebalo da bude dosta golova jer igraju prva dva napada lige.

Tip: Sydney 2+  @ 1.45

3+  @ 1.55

Ove tipove možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje