petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela iz najjače australijske lige u fudbalu.

U 7:35h po našem vremenu

Wellington Phoenix – Adelaide United

Eh da je ovako Velington igrao od početka sezone sada bi se borili za plej of. Oni od početka 2018. godine igraju kao preporođeni. Trener Kalezić je konačno postavio sve na svoje mesto,a pogodio je i sa transferima. Matija Ljuljić se pokazao kao top pojačanje. Potpuno je razdrmao ekipu i sada igraju zaista sjajno. Koliko se promenila ekipa najbolje pokazuje broj osvojenih bodova. Naime oni su u poslednjih 5 kola uzeli 8 bodova,a pre toga u 11 kola samo  6 bodova.U prošlom kolu su savladali Džetse koji su drugi na tabeli. Ukoliko ovako nastave možda zaista budu u borbi za plej of.

Adelaj Junajted važi za ekipu koja igra čvrste mečeve, malo daju,ali i malo primaju golova. Važili su za jednu od najjačih odbrambenih ekipa u ligi,ali se sve to raspalo na paramparčad u prošlom kolu. Siti ih je u prošlom kolu isprašio sa 5-0. Taj poraz je dobrano poljuljao ekipu i videćemo kako će se nositi na ovom meču protiv domaćina koji je u strašnom naletu.

Dobra stvar za Finiks jeste povratak Parackog i Foxa u ekipu,ali će nedostajati štoper Rossi.

Adelajd će na ovom meču biti jači za sjajnog Absalonsena,ali će nedostajati Elrich, Diawara,Lia i Isaias.

Od 9:50h na programu je drugi duel dana

Central Coast Marinners – Brisbane Roar

Ovaj meč je jako bitan za Merinerse jer se sastaju sa direktnim rivalom za poziciju 6. Merinersi su u prošlom kolu odigrali sjajan meč na gostovanju Sidneju gde su izvukli bod. Taj bod im je podigao samopouzdanje  i sad će pokušati to da prenesu i na ovaj meč. Trener Okon je izjavio kako je prezadovoljan mečom protiv Sidneja i da će njegov tim pokušati da dođe do pobede na ovom, za njih jako važnom meču. Pozitivna stvar je što se u tim vraća Brama koji je jako bitan za igru. Takođe se vratio i De Silva posle reprezentativnih obaveza.

Brizbejn Roar je u dosta teškoj situaciji. U toku nedelje su ispali iz kvalifikacija za Azijsku ligu šampiona i to od Filipinskog predstavnika Ceresa. Taj poraz je doveo do velike bure u timu. Trener Aloizi je rekao da je vrlo nezadovoljan igrom,kao i pristupom meču nekih igrača i da će biti drastičnih promena jer ne može tako da se igra. Videćemo kako će Brizbejn izgledati na ovom meču.

Merinersi će biti jači za Bramu, dok će im nedostajati Rowles i Pain.

Kod Brizbejna je mnogo gora situacija. U tim se vraćaju Ingam, Bowles, Brown, North i Brady,ali će nedostajti Benkhafalah, Theo, Calleti, D’Agostino, Devere.

Predlozi za klađenje: Oba meča su teška za prognoziranje jer igraju, trenutno, dosta podjednake ekipe. Naš predlog je da igrate golove,ali i kartone i to na oba meča.

Tip:

Wellington Phoenix-Adelaide United GG @ 1.60

Central Coast Merinners –  Brisbane Roar GG @ 1.70

Takođe možete igrati i kartone na oba meča po granicama 4.5, to će biti u ponudi na maxbetu u okviru livebeta.

Sudija na prvom meču je Šon Evans, dosta kontroverzan sudija, sklon greškama i daje u proseku 4.9 kartona po meču.

Drugi meč sudi Kersey koji ove sezone daje u proseku 4 kartona po meču,ali i sudija koji vrlo lako daje crvene kartone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje