četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U Australiji nema predaha i u najluđoj noći se igra fudbal.

U ovom poslednjem meču u 2017. godini sastaće se Central Koust Merinersi i Velington Finiks.

Central Coast Merinners

Central Koustu je ovo jako bitan meč. Ukoliko žele da ostanu u trci za plej of ovakve mečeve moraju da dobiju. Oni su ekipa koja je bas prava domaćinska ekipa,većinu svojih bodova osvajaju na svom terenu,čak je i Sidnej pao tu. U ovaj meč ulaze kompletni jer se u tim vraćaju igrači sa suspenzije.Motiva neće manjkati,jer su im  bodovi preko potrebni. U seriji su od tri vezana poraza i to se mora prekinuti. Tu je naravno i motiv da se godina završi sa pobedom,jer će ovaj meč da bude završen svega par sati pre ponoći (meč počinje u 19h).

Povratnci u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Brama, Mcging

Izostanci: /

Wellington Phoenix

Finiks je na poslednjem mestu i teško da će se nešto promeniti. Nemaju oni problema sa napadom,baš naprotiv,taj deo funkcioniše jako dobro. Njihov najveći problem je mnogo loša odbrana. U dosadašnjem delu šampionata primili su 25 golova (najviše u ligi).Jednostavno sa takvom odbranom ne bi mogao ni mnogo bolji napad od njihovog da ima više bodova. Nemaju nekih prevelikih problema sa sastavom za ovaj meč.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Krishna

Izostanci: Watson, Fox

Predlog za klađenje: Merinersi jesu favoriti na ovom meču,ali bolja opcija su golovi. Dva tima koja igraju otvoren,napadački fudbal. Ne treba zaboraviti da je ovo novogodišnji meč i da treba prirediti zabavu za sve koji će doći na meč, a zabava se stvara golovima.Prvi meč je završen pobedom Merinersa sa 4-1 u gostima.

Tip: 3+ @ 1.65

za hrabrije, na minimalni ulog 4+ @ 2.65

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje