četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu dva duela.

Velington će dočekati ekipu Perta.

Velington je trenutno na poslednje mestu na tabeli sa samo 2 osvojena boda.Imaju najgoru odbranu u ligi. Ne deluje ova ekipa baš najbolje ove sezone,dobro,ova loša odbrana je posledica čestih povreda jer su se prva dva štopera povredila,reč je o Duranteu i Rosiju,ali se Rosi vraća za ovaj meč,kao i Galloway i to će dosta očvrsnuti rovitu odbranu.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Rossi i Galloway

Izostanci: Durante, Mcglinchey

Pert je počeo nešto slabije ovu sezonu,ali kako vreme odmiče sve su bolji i bolji. Imaju sasvim dobar napad,takozvanu “ Špansku vezu “ koju čine najbolji igrač tima Dijego Kastro i Guerao. Manji problem može da predstavlja povreda na treningu napadača Taggarta koji je pod znakom pitanja.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Taggart (još nije sigurno)

Predlog za klađenje: Ovde bi trebalo da vidimo dosta golova,jer kada se ukombinuje dosta loša odbrana Velingtona sa napadačkom orijentacijom Perta to bi trebalo da bude to. Prethodni meč ova dva kluba je završen rezultatom 3-3.

Tip:3+ kvota na ovaj tip u kladionici maxbet je 1.50

Drugi meč,ujedno i derbi kola igra se u Melburnu gde će Melburn Siti dočekati ekipu Vest Sidnej Vonderersa.

Melburn Siti je u prošlom kolu doživeo prvi poraz u sezoni i tako doživeli svojevrsno otrežnjenje jer su nakon 4 pobede u 4 kola pomislili da je to to i da su najbolji. Taj poraz od Sidneja im je doneo dosta toga dobrog jer će ih naterati da još jače rade u nastavku sezone. Nedostajaće im Tim Kejhil,ali u tim se vraća Osama Malik,da donekle zameni Kejhila.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Malik

Izostanci: Kejhil, Fornaroli

Vonderersi su nakon pobede na otvaranju sezone zaređali sa nerešenim rezultatima,čak 4 nerešena rezultata u nizu. Imaju dobar tim,ofanzivni deo pogotovo,ali ih koči ne toliko sigurna odbrana jer na 3 od ta 4 meča koja su igrali nerešeno imali su prednost i odbrana je uspela da uprska.Ukoliko zategnu odbranu biće mnogo nezgodan rival za svaku ekipu u ligi.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Lustica, Tyson, Risdon, Tokich

Predlog za klađenje: Teško je prognozirati pobednika meča,možda je tome bliža ekipa Sitija,ali ne smeju se podceniti Vonderersi,pogotovo ne sa takvim napadačkim potencijalom. Zbog napada Vonderersa,ali i njihove odbrane GG bi trebao da bude dobra opcija. Duel dva tima koja igraju grubo na ivici kartona i moglo bi ovo da se pretvori u meč sa mnogo kartona.

Tip: GG kvota 1.65 (maxbet)

više od 4,5  i više od 5 kartona na meču kvota u kladionici bet365 je 1,90 na ovu igru,a kladionica maxbet igru na kartone daje u livebet ponudi odmah po startu utakmice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje