četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

U jednom čudnom terminu za Australijsku ligu kolo zatvaraju Melburn Viktori i Vest Sidnej Vonderersi.Jedan jako zanimljiv duel,jedan od dva derbija ovog kola.

Melburn Viktori ima za sada očajnu sezonu.U prva 4 kola samo 2 osvojena boda,bez pobede,loša igra, nikako se nisu nadali ovakvom početku sezone.Sada im u goste dolazi vrlo neugodna ekipa Vonderersa,a da stvar bude gora po Viktori pobrinuli su se izostanci koji su brojni za ovaj meč,što zbog suspenzija (Beriša), što zbog obaveza u reprezentaciji (Troisi,Theoharous), što zbog povreda (Donachie). Najviše brinu izostanci Beriše,Troisija i Donachia jer su biti za napad tima,pogotovo prva dvojica.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Beriša,Troisi, Donachie, Theoharous

Vonderersi su počeli dosta dobro sezonu,ali su u malo usporili,vezali su tri nerešena ishoda,ispali iz polufinala kupa.Imaju sjajnu ofanzivnu liniju,ali dobrana ne deluje toliko dobro,jer primaju skoro na svakom meču makar po jedan gol.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Lustica, Tyson, Tokich

Predlog za klađenje: ovo je jedan jako težak meč za igranje, da je Melburn iole kompletniji moglo bi se igrati GG,a ovako…. S obzirom na važnost samog meča, možda je najbolja opcija igrati kartone.Ova dva kluba su među najgrubljima u ovoj sezoni. Viktori je dobio 12 kartona na 4 meča,a Vonderersi 10. Sudija za ovaj meč je Piter Grin,sudio je i jednima i drugima ove sezone,ne pamte ga po dobrom. Sudio je dva meča ove sezone i  pokazao 7 i 5 kartona.

Tip: više od 5 kartona na meču, više od 5.5 kartona na meču (bet365 ima u ponudi sad,a maxbet daje u okviru livebeta)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje