četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela.

Prvi će na teren igrači Njukasl Džetsa i Adelaide Junajteda.

Newcastle Jets

Džetsi su drugi na tabeli.Igraju lep,napadački fudbal ove sezone,oni su najefikasnija ekipa u ligi. Ipak može se reći da su i najmaleroznija. Najbolji strelac i igrač tima Roj O’Donovan se opet povredio i sada će odsustvovati 3 meseca,on se u prošlom kolu vratio iz povrede,ali je zaradio novu za svega pola sata provedenih na terenu. Osim njega nedostajaće još nekoliko igrača,što će značajno uticati na ekipu. Dobra stvar je što se u tim vraća Petratos.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Petratos

Izostanci: O’Donovan, Georgijevski, Vargas, Duncan, Cowburn

Adelaide United

Adelejd je konsolidovao redove i igraju sve bolje i bolje trenutno su na 4tom mestu na tabeli.Za razliku od Džetsa oni igraju tvrd,disciplinovan fudbal na malo golova(malo daju,ali i malo primaju). Oni od početka sezone kubure sa brojnim izostancima i to je i glavni razlog što su igrali promenljivo,taman se vrati par igrača,ali par novih izostane. Takav slučaj je i na ovom meču,jer su u prošlom kolu dobili 2 crvena kartona i ti igrači neće nastupati na ovom meču,uz ostale povređene.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Regan

Izostanci: Garucio, Adlung, Absalonsen, Elrich

Predlog za klađenje: Jedan neizvestan meč,teško je prognozirati pobednika,ali moglo bi biti golova,uprkos čvrstoj igri Adelejda. Otvorena igra Džetsa i problemi sa sastavima na obe strane, trebalo bi da donesu golove.

Tip: GG @ 1.55

Drugi meč će odigrati ekipe Central Kousta i Vonderersa.

Central Coast Marinners

Merinersi su trenutno na 5tom mestu na tabeli. Važe za ekipu koja igra otvoren fudbal,retki su mečevi na kojima završavaju bez primljenog gola.Ove sezone su primali gol na 7 od 10 utakmica. U ovaj meč ulaze puni samopouzdanja i rešeni da trijumfuju jer protivnik nije u najboljoj situaciji. Na ovom meču će biti kompletni jer se vraćaju u tim Roux i Asdrubal.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Roux, Adrusbal

Izostanci: /

West Sydney Wanderers

Vonderersi su mnogo očekivali na početku sezone,najavljivali su borbu za trofej,a došli su do toga da se bore za opstanak.Nakon 10 odigranih kola oni se nalaze na predposlednjem mestu na tabeli.Imaju dobar napad,ali i očajnu odbranu. Primali su gol ove sezone na svakom meču i to nije podatak kojim bi mogli da se pohvale. U ovaj meč ulaze nakon katastrofe u gradskom derbiju gde su poraženi sa 5-0. Biće kompletni na ovom meču jer se vraća Riera,ali moraće da se probude iz sna u koji su duboko ušli.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Riera

Izostanci : /

Predlog za klađenje: S obzirom da se radi o duelu dve dosta nestabilne odbrane trebalo bi da bude dosta golova.

Tip : GG @ 1.55

Poslednji meč subotnjeg rasporeda odigraće ekipe Perta i Velingtona.

Perth Glory

Pert je u jako lošoj formi. Trenutno se nalaze na dnu tabele,imaju dosta lošu odbranu, drugu najgoru u ligi,lošija je samo odbrana njihovog rivala na ovom meču. Ajde u nije novost da Pert prima dosta golova,problem je što je napad malo zakazao u poslednjih par kola,jer je obično bila situacija da napad izvlači greške odbrane. U tim se vraća Diego Kastro i sigurno će poboljšati ofanzivni deo tima.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Diego Kastro

Izostanci: Warren, Taggart, Keogh, Neville, Stynes

Wellington Phoenix

Finiks je trenutno na poslednjem mestu. Imaju najgoru odbranu u ligi,a zanimljivo je to što napad i nije toliko loš. Najbolji strelac lige dolazi iz njihove ekipe, u pitanju je Andrija Kaluđerović. Oni igraju izuzetno otvorene mečeve,igraju svaki meč na gol više.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Fox, McGlinchey, Krishna,Durante

Predlog za klađenje: Duel dve najlošije odbrane u ligi i duel dva tima koja igraju napadački, takav spoj bi trebalo da donese veliki broj golova.

Tip: 3+ @ 1.45

Sve kvote su iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje