subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijska liga,najava,predlozi (NEDELJA)

U nedelju su na programu dva duela.

Na Novom Zelandu će se sastati ekipe Velington Finiksa i Melburn Viktorija.

Wellington Phoenix

Finiks je trenutno na poslednjem mestu na tabeli.Igraju veoma nepredvidivo, rasture Pert na svom terenu i onda u sledećem kolu na tom istom terenu njih rasture Merinersi. Imaju kvalitetan napad koji predvodi Andrija Kaluđerović,ali im odbrana pravi velike probleme.Ove sezone su primali makar po gol na svakom meču.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Fox

Melbourne Victory

Viktori je jako loše počeo ovu sezonu,ako bi gledali isključivo tabelu ovo je derbi začelja jer se sastaju dve poslednjeplasirane ekipe. Niko ne zna šta se dešava sa ovom ekipom,nisu ni bleda senka one ekipe iz prošle sezone,a tim nije nešto previše promenjen. U prošlom kolu su pregaženi od strane Džetsa,a taman su stali na noge i upisali prvu pobedu u kolu pre toga. Imaju kvalitetan sastav,samo nikako da proigraju.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Milligan, Donachie, Austin

Predlog za klađenje: Gledano na kvalitet sastava Viktori je favorit na ovom meču,ali nisu ni domaćini bez šansi. Moglo bi da bude dosta golova na ovom meču.

Tip: X2 i 2+ @ 1.60

 

Drugi meč će odigrati ekipe Central Koust Merinersa i Pert Glory.

Central Coast Marinners

Merinersi su na sredini tabele, što donekle i oslikava njihov kvalitet,osrednja ekipa,ali i ekipa koja može svakog da dobije,ali i od svakog da izgubi,pokazali su to ove sezone. Nemaju nekih velikih problema sa sastavom za ovaj meč.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: Asdrubal

Izostanci: Roux,Rose

Perth Glory

Glori je takođe tu oko sredine tabele. Za njih važi ono da ako im je dan mogu da dobiju svaku ekipu, ma kakvih problema imali,a problemi postoje itekako. U Pertu vlada prava mala bolnica,za ovaj meč neće moći da računaju na čak 7 igrača, od kojih su neki veoma važni kao Diego Kastro i Adam Taggart,dva ofanzivna igrača koja uz Kia čine trio koji je odgovoran za 90% ovosezonskih golova. Biće im teško na ovom meču.

Povratnici u tim/Izostanci

Povratnici u tim: /

Izostanci: Taggart, Kastro, Stynes, Chieanese, Warren, Guerao,Neville

Predlog za klađenje: Ovo bi trebalo da bude efikasan meč,jako je teško prognozirati pobednika,jer su ovo dve nepredvidive ekipe. Najbolja opcija su golovi.

Tip: 3+1.50

Kvote su iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje