petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Australijski blokbaster

U Australijskoj ligi ima nekoliko derbija,ali je samo jedan “ Blokbaster “ ili derbi Australije,kako Vam je draže.

Melburn Viktori u dobrom raspoloženju dočekuje ovaj derbi. Oni su u seriji od dve pobede. Pobedom na ovom meču aktivno bi se uključili u borbu za drugo i treće mesto pred plej of. Trenera Maskata posebno raduje forma u kojoj se nalazi njegov ofanzivni deo tima. Barbarusis je u sjajnoj formi, postigao je 4 gola na poslednja 3 meča. Liroj Džordž takođe sjajno igra, on je najbolji asistent lige sa 10 asistencija. Naravno, ne sme se zaboraviti i najbolji strelac u istoriji Viktorija, Bensant Beriša. Jeste da se u poslednjih par kola dobrano ispromašivao,ali je “ probio maler “ golom protiv Vonderersa u prošlom kolu. Takođe Beriša dosta dobro igra protiv Sidneja,leže mu. Ta trojka će predstavljati veliko iskušenje za odbranu Sidneja,koja kao da počinje da pada u formi.

Velika stvar za trenera Maskata je povratak u tim prvog golmana Tomasa, zatim Džejmsa Troisija i Donahjua. Izostaće samo duže porvređeni Austin.

Sidnej u ovaj meč ulazi sa prvog mesta,potpuno zasluženo. Imaju 6 bodova više i utakmicu manje od drugoplasirane ekipe. Najbolji napad,najbolja odbrana,zaista su dominantni. Ipak , kao i u svakom timu, ima uspona i padova u formi. Sidnej je upravo u blagom padu forme. U poslednja 4 kola čak 3 remija. Za većinu ekipa bi to bio odličan rezultat,ali ne i za njih. U ta 4 kola odbrana kao da je malo popustila čak 3 primljena gola,a u ostalih 14 kola 10 golova, napad je takođe malo “ zaribao “. Taj pad se posebno video u prethodna dva kola. U prošlom kolu protiv Merinersa nekako su bili nezainteresovani za igru.Nije bilo tog žara, te lucidnosti u igri,nekako to nisu bili oni. Ipak Sidnej je ekipa koja se podigne kada je najteže. Trener Graham Arnolds je sjajan taktičar i motivator, možda i najbolji trener na kontinentu. On uverava da je ovaj pad skroz normalan i da će se Sidnej podići i pokazati svoje prvo lice u ovom blokbasteru. Pobedom na ovom meču Sidnej bi i definitivno obezbedio prvo mesto pred plej of,jer bi imali 9 bodova više od drugoplasiranih Džetsa. Jeste da je do kraja ostalo još 9 kola,ali teško je zamisliti da Sidnej  može tako nešto da ispusti. Dobra stvar za Arnoldsa je da nema novih promena u timu, jedina novina je povratak Meta Sajmona,ali on i nije toliko značajan za tim. Sajmon već dve sezone ulazi u igru poslednjih 15 minuta i retko kad išta promeni.

Predlog za klađenje:

Znate i sami koliko je teško prognozirati derbi mečeve,pogotovo ovakve derbije. Kada je reč o ovakvim mečevima, forma, kvalitet sve to gubi na značaju.Ovakve mečeve dobijaju motivisanije ekipe,a često mečeve rešava trenutak inspiracije nekog od igrača.

Obično u mečevima ova dva tima nema mnogo golova, na poslednjih 7 mečeva nije bilo više od 3 gola. Što se ovog meča tiče, nije nemoguće da vidimo golove na obe strane, pre svega zbog sjajnih napada na obe strane.Evo ovo su naša dva predloga za ovu utakmicu:

Tip: X2 i 0-3 @ 2.00

GG  @ 1.65

Kvote su preuzete iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje