četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Austrijanci nam donose još jednu goleadu?

U okviru trinestog kola austrijske Regionallige Tyrol, tj. treće lige, odigraće se utakmica između Schwaza i Reichenaua. Taj duel je na programu od tačno 19 časova.

Schwaz se uoči ovog duela nalazi na 5. poziciji, na svom kontu ima ukupno 20 bodova, a do sada je uspeo da zabeleži 6 pobeda, 2 remija kao i 4 poraza.

Reichenau je na prvih 12 utakmica imao potpuno isti učinak kao i Schwaz (i Kufstein), ali se zbog dosta bolje gol razlike sada nalazi na 3. poziciji.

Međusobne utakmice: Schwaz – Reichenau (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima Schwaza i Reichenaua, nije iznenađenje da su na istim njihove mreže redovno tresle. Na poslednjih 8 utakmica imali smo priliku da vidimo ukupno 31 gol ili u proseku nešto manje od 4 gola po meču, a pritom je na svakom od tih mečeva bio dobitan tip “3+“. Za nastavak tog niza se nudi kvota 1,45, dok se, takođe često viđeni, tip “4+“ plaća kvotom 2,10. Koliko puta će se mreže zatresti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje