utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Avangard iz Kurska predstavio 3 pojačanja!

Avangard iz Kurska, klub koji će od sledeće sezone nastupati u drugom rangu takmičenja Rusije, danas je predstavio 3 najnovija pojačanja, defanzivca Alekseja Koncendalova, vezistu Ilju Kubiškina i napadača Ruslana Bolova. Sva trojica su ugovor sa plavo-belima potpisali na 2 godine.

26-godišnji štoper Aleksej Koncendalov je poslednji angažman imao u redovima kalinjingradske Baltike u koju je prešao tokom februara tekuće godine kao slobodan agent. Za taj klub je tokom prolećnog dela prethodne sezone zabeležio 15 nastupa, uz po 1 gol i asistenciju.

21-godišnji defanzivni vezista Ilja Kubiškin u Avangard je stigao iz redova češkog Slovana iz Libereca za sumu od 150 hiljada evra. Za navedenu češku ekipu je tokom prethodne sezone ostvario samo 4 nastupa, jer je određeni vremenski period proveo u omladinskom timu.

23-godišnji centralni napadač Ruslan Bolov je u novi klub stigao kao doskorašnji igrač Krasnodara, a vrednost transfera još uvek nije poznata. Prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Fakelu iz Voronježa, za koga je ostvario 34 nastupa i pritom postigao 2 gola i 4 asistencije.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje