četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Avangard objavio imena 4 veoma značajna pojačanja!

Ruski drugoligaš Avangard iz Kurska danas je predstavio još 4 pojačanja, nakon što su u redove ove ekipe pre nešto više od nedelju dana stigla još trojica igrača. Sva trojica ugovore sa ovim drugoligašem potpisali su do kraja sezone 2017-18, tj. na jednu godinu, a reč je o mahom ključnim igračima svojih doskorašnjih ekipa.

23-godišnji desni bek Georgij Burnaš pre samo nekoliko dana raskinuo je ugovor sa ekipom voronješkog Fakela, te je od tada u ulozi slobodnog agenta. U dresu “Baklje“ je od leta 2015. godine ostvario ukupno 54 nastupa, uz 2 asistencije, dok je tokom sezone 2016-17 bio jedan od standardnijih igrača sa 28 nastupa.

32-godišnji desni bek Mihail Bagajev takođe je stigao kao slobodan agent, nakon raskida ugovor sa ekipom Fakela iz Vorpnježa. Za plavo-bele je od leta 2015. godine ostvario čak 78 nastupa, uz 3 asistencije, a tokom minule sezone na terenu se pojavio čak 40 puta, čime je postao najstandardniji igrač ekipe iz Voronježa.

24-godišnji centralni vezista Ravil Netfulin poslednji angažman imao je u ekipi Šinjika, iz koje je otišao pre svega nekoliko dana. Za “Medvede“ je od leta prošle godine, tj. tokom sezone 2016-17, ostvario 39 nastupa, uz 2 gola i 3 asistencije, zbog čega je postao najstandardniji igrač, kao i treći asistent ekipe.

22-godišnji centralni napadač Artjom Fedčuk u novi klub stigao je odmah po raskidu ugovora sa moskovskim Spartakom-2. U dresu rezervnog kluba Moskovljana je od leta 2013. godine ostvario ukupno 48 nastupa, uz 11 golova i 2 asistencije. Tokom prethodne sezone ostvario je 32 nastupa, uz 10 golova i 1 asistenciju, te je postao prvi strelac ove ekipe, ali i jedan od najefikasnijih igrača druge lige.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje