četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Azijska liga šampiona, da li nas očekuje efikasan susret?

U prepodnevnim časovima nas očekuje duel Azijske lige šampiona između južnokorejskog ekipe Suwon Bluewings i kinsekog prvaka Guangzhou Evergrande, meč se igra u okviru 2.kola grupe G.

Suwon je ekipa iz Južne Koreje, u sezoni 2016. odigrali su 38.mečeva u prvenstvu skor 10-18-10 uz gol razliku 56:59, a tokom priprema za novu sezonu koja startuje početkom marta, ekipa Suwona odigrala je puno prijateljskih mečeva sa solidnim evropskim ekipama i zabeležila zapažene rezultate (pobeda nad CSKA Sofijom 4:0, nerešno sa Slavijom iz Praga 2:2 i sa Dinamo Kijevom 1:1), u prvom kolu remizirali su protiv japanske ekipe Kawasaki Frontale 1:1. Najveća pretnja po gol kineza će biti brazilski napadači Johnathan i Santos Junior.

Najopasniji u redovima Suwona, Santos Junior

Guangzhou je na dominantan način osvojio kinesku ligu, sa 64 osvojena boda i skorom 19-7-4, gol razlika 62:19. Tim Luisa Felipea Skolarija igrao je jako efikasan fudbal sa puno ubedljivih pobeda, u novu sezonu tim je ušao pobedom u prvom kolu ovog takmičenja protiv ekipe Eastern iz Hong Konga rezultatom 7:0, takođe je u okviru kineskog Superkupa savladana ekipa Jiangsu sa 1:0. Brazilci Ricardo Goulart, Alan i Paulinho su i dalje glavni nosioci igre, ali se očekuje da im pomogne i Jackson Martinez. Tu je i nekolicina najboljih kineskih reprezentativaca poput Gao Lina, Zheng Longa i drugih.

Goulart Pereira najopasniji u redovima Guangzhoua

Na poslednjih 9 od 11 mečeva na svom terenu ekipa Suwona je primila makar jedan pogodak, dok je ekipa Guangzhoua na 8 od 11 gostovanja primala minimalno jedan pogodak.

Međusobno se ove ekipe nikada nisu sastajale.

Efikasnost napadača oba tima, zavisi od kreativnosti i poteza brazilskih igrača, Suwon će morati da igra napdački da bi zabeležio prvu pobedu, dok će gosti zbog reputacije i renomea koji uživaju u Azijskom fudbalu morati da igraju otvoreno, kvota da će oba tima postići makar po jedan pogodak je 1,80 što vam i mi predlažemo.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje