petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Azijska Liga šampiona (najava i predlog): Šangaj – Suvon

U utorak se od 13 časova igra meč 4.kola grupne faze Azijske Lige šampiona, a sastaju se kineski predstavnik Šangaj Šenhua i južnokorejski Suvon Bluvings.

Šangaj Šenhua je tim koji je u dosadašnjem toku takmičenja zabeležio 3 remija i to 1:1 na gostovanjima kod Suvona i Kašime i 2:2 na domaćem terenu protiv Sidneja. Ono što posebno može da brine navijače ovog kluba, to je što ni u tri meča u domaćim takmičenjima ekipa Šangaja još uvek ne zna za pobedu, u Superkupu Kine poraz od Gvangužua 1:4, a u prvenstvu, remi 1:1 sa Čančung Jatajiem i poraz za vikend u derbiju kod kuće sa ekipom Šangaj SIPG 0:2.

Ekipa Suvon Bluvings u dosadašnjem toku takmičenja ima skor 1-1-1 i gol razliku 4:3. Na domaćem terenu remizirali su Šangajem 1:1 i poraženi su od Kašime 1:2, dok su u gostima savladili Sidnej 2:0. U domaćem prvenstvu imaju skor 1-0-1 uz gol razliku 3:2. Za vikend su savladali Daegu ali sa kombinovanim timom, čuvajući se za ovaj meč.

U prošlom meču ekipa Suvona je dominirala celim tokom meča, imali su 69% poseda, šutirali su 16 puta ka golu rivala i imali preko 300 pasova više, ali nisu uspeli da to rezultatski pretvore u tri boda, bilo je 1:1

U ovom meču očekujemo još jednom meč gde će gosti imati posed, a od realizacije zavisi da li će ili ne odneti bodove iz Kine, svkako nas očekuje zanimljiv meč.

PREDLOG za KLAĐENJE: X2&0-3 gola (kvota 1,90)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje