četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bafalo Bils – Baltimor Rejvens – Najava meča

Drugi meč subotnjeg programa rezervisan je za Bafalo Bilse i Baltimor Rejvense. Po mnogima je ovo najzanimljiviji meč u ovoj rundi plej ofa, jer se direktno susreću dva kvoterbeka koji su birani u istoj klasi na draftu. Obojica su pikovi iz prve runde, i obojica su budućnost NFL lige. Prema kladionicama favorit je Bafalo sa kvotom 1,60, a margina na poene je postavljena na 49,5.

Bafalo Bilsi:

Bafalo Bilsi jesu dobili Indijanapolis Koltse, ali daleko od toga da je to bila idealna partija. Bilsi su u prvom poluvremenu bili totalno nadigrali, a samo je trenerska glupost i loš plejkoling uticao na to da Bilsi odu na poluvreme sa ok zaostatkom. Nakon toga Bilsi su odigrali dosta bolje u drugom poluvremenu, ali uprkos tome Koltsi su imali napad za izjednačenje, ili pobedu. Trener Koltsa Frenk Rajh je stvarno zvao neke očakne akcije i Bilsi su otišli dalje. Da li je bilo zasluženo, ili ne o tome se može polemisati, ali Bilsi nisu bili na visini koji se od njih očekivala.


Baltimor Rejvensi:

Rejvensi su išli na noge ljutom rivalu Tenesi Tajtansima koji su ih prošle sezone izbacili iz plej ofa, a i ove sezone su im naneli poraz. Bilo je tu nekih razmirica između trenera Rejvensa i igrača Tajtansa, što je utakmicu učinilo još zanimljivijom.

Rejvensi nisu ušli dobro utakmicu. Posle prve četvrtine gubili su 10:0, Lamar Džekson je bacio intersepšn, i činilo se da će to biti utakmica za zaborav. Ipak, u drugoj četvrtini je na scenu stupio upravo on, a potom odbrana. Lamar je imao ona tačdaun od 48 istrčanih jardi, a odbrana je posle uradila sve što je od nje traženo. Derik Henri je potpuno zatvoren i kada su takve okolnosti protiv Tenesija se i te kako može igrati.

Ovom pobedom Lamar je sa sebe skinuo veliki pritisak, jer je konačno ostvario pobedu u plej ofu. Pokazao je svim kritičarima da može da dobije utakmicu u kojoj njegov tim gubi i Rejvensi su sada veoma opasni.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovoga puta kladionice su bile dosta opreznije i nisu favorizovale Bilse kao u meču protiv Koltsa. To je sasvim ok, ali i pored toga Baltimor je po nama bliži pobedi. Ono na šta mi idemo jeste to sada čuveno trčanje Baltimora koja je nerešiva enigma za veliku većinu timova. Baltimor u svom trkačkom korpusu ima dva rasna trkača, a na sve to dodajmo i kvoterbea koji je inače najbolji trkač tima. Dobrim trčanjem Baltimor umara protivničku odbranu i u isto vreme drži protivnički napad kraj aut linije.

Ono što takođe treba istaći jeste pritisak koji je nametnut Bilsima. O njima se već duže vreme priča kao timu koji jedini u konferenciji može da izađe na megdan Kanzas Siti Čifsima. To nikada nije dobro, posebno ne kada imate mladog kvoterbeka. Indijnapolis je polazao da može da se igra protiv njih, a Baltimor je samo level više u odnosu na Indijanapolis.

Margina na Baltimor je stvarno smešna i svakako vredna rizika.

Predlog za klađenje: TIM2 Više od 23,5 poena

Ukoliko imate i opciju za igrača toplo preporučujemo ponovo Lamara, jer bez njega Baltimor ne može ništa. Od njega sve počinje, a pošto Baltimor već nekoliko nedelja igra na visokom nivou nema sumje da će i Lamar Džekson biti na visini zadatka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje