petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bafalo Bils – Nju Ingland Patriots – Najava meča uz predlog za klađenje

Drugi meč današnjeg programa plej ofa odigraće divizijski rivali Bafalo Bilsi i Nju Ingland Patriote. Volja žreba je bila takva da se u plej ofu odmah susretnu ekipe iz iste divizije.

Prema kladionicama favorit za prolaz dalje je Bafalo čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dok je margina za poene postavljena na 43,5.

U regularnom delu sezone ovi timovi su podelili pobede. Nju Ingland je u onim haotičnim uslovima dobio prvi meč, a Bafalo je veoma brzo odgovorio i na kraju osvojio diviziju.

Bafalo jeste ovde favorit, ali kvota nije vredna rizika. Oni su iskusniji tim, ali tim koji igra pod velikim pritiskom i naše neko razmišljanje je da je bolje izbeći konačan ishod i posvetiti se specijalima tj. igračima.

Igrač koji bi danas mogao i morao da istupi jeste kvoterbek Bafala Džoš Alen. Naše neko razmišljanje je da bi on danas mogao da istrči 50+ jardi. Današnja margina je postavljena na 47,5.

Prvi razlog za igranje ovog tipa jesu uslovi koji večeras neće biti najbolji. U ovo doba godine u Bafalu je prava zima, te sumnjamo da će Bafalo da se igra mnogo sa pas igrom. Sekonderi Nju Inglanda je jedan od najboljih u ligi i iz tog razloga očekujemo igru po zemlji.

Mnogi su Bafalu zamerali za nedostatak igre po zemlji i to sa razlogom. Prosto, bez obzira na dobru ruku Alena i kvalitet hvatačkog korpusa titule se ne mogu osvajati bez igre po zemlji. Zek Mos i Devin Singlteri nikako ne mogu da se nametnu, ali zato je tu Alen. Alen na poslednje tri utakmice ima 63, 81 i 64 istrčane jarde. Sve su to planske akcije i kada je tako njega je teško zaustaviti. Alen je visok, ima 100+ kila i kada krene da trči vrlo teško se obara. Mišljenja smo da bi i večeras mogao i morao da istupi, jer samo tako Bafalo može do pobede.

Dakle, Alen više od 47,5 istrčanih jardi čini se kao dobra opklada, jer teško da će ovde biti raspucavanja.

Predlog za klađenje: Alen više od 47,5 istrčanih jardi 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Ovaj predlog možete odigrati samo u kladionici Balkan bet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje