petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bafalo Bilsi – Indijanapolis Koltsi – Najava meča

Došli smo i do plej ofa. Ovaj super vajld kard vikend otvaraju Bafalo Bilsi i Indijanapolis Koltsi. Prema kladionicama izraziti favoriti su Bilsi čija se pobeda plaća kvotom 1,35, a margina na poene iznosi 51,5.

Bafalo Bilsi:

Uz Kanzas Siti Čifse i Grin Bej Pekerse, ekipa Bafalo Bilsa je pokazala najelepši fudbal. Kvoterbek Džoš Alen je izrasatao u neverovatnog lidera oko kojeg se okuplja ceo tim. Čak je i novopridošlica Stefon Digs koji spada u sam krem hvatača našao svoje mesto i sve to izgleda kako treba. Glavni trener Šon Mekdermont je sa samo tri godine (od kada je draftovan Alen) promenio kulturu čitavog tima. Od jedne gubitničke franšize koja je igrala ružan fudbal, Bafalo je postao napadačka sila koja gazi sve pred sobom.

Sada su iskusniji za jednu godinu igranja u plej ofu, a koliko su dobri potvrđuje i činjenica da gotovi američki analitičare upravo vide njih kao jedinu ekipu koja može da izađe na megdan Kanzas Sitiju.


Indijanapolis Koltsi:

Nakon odlaska Endrua Laka u penziju Koltsi su možda izgubili jednu godinu sa Brisetom kao vođom napada. Ostatak tima je bio više nego solidan, a falio im je samo iskusan kvoterbek. Glavni trener Frenk Rajh je doveo Filipa Riversa i eto Koltsa u plej ofu. Filip Rivers uprkos svim svojim igračkim manama ima iskustvo, i to je ono što Koltsima treba. Ofanzivna linija je sjajna, trkači su solidni, a možda fali pokoji hvatač. Što se odbrane tiče, ona je bez ikakve sumnje jedna od boljih u celoj ligi.

Na kraju možda su Koltsi malo pali u očima kladioničara, jer su jedva uleteli u plej of. Ipak, to ne treba uzimati toliko ozbiljno, jer je konkurencija u AFC-u bila paklena, jer je na kraju regularnog dela bilo čak 8 timova sa 10 pobeda.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Mnogi ovde Bilse vide kao pobednike, ali treba biti oprezan. Ipak, je ovo plej of, igra se samo jedna utakmica i sve je moguće.

Mi smo mišljenja da Koltsi i te kako imaju čime da priprete favorizovanim Bilsima. Bilsi u mnogome liče na Baltimor Rejvense iz prošle sezone kojima je isto tako u regularnom delu sve polazilo za rukom. Lamar Džekson i družina su bili prepuni samopouzdanja, a kada je došao plej of vraćeni su u realnost. Tenesi Tajtansi su ih pregazili na njihovom terenu i na kraju otišli u finale konferencije. Sve što smo rekli za Baltimor ove sezone važi i za Bafalo. Sve ide kao podmazano, a da li će u plej ofu to ostajemo da vidimo.

Rivers je jako iskusan igrač, njegov trener Frenk Rajh takođe, a za očekivati je da na scenu stupi i ta stamena odbrana koja će sigurni smo biti veoma motivisana da sruši Alena i družinu.

Koltsi imaju jasan plan, a to je da Alena i njegov napad drže na klupi. Koltsi imaju sjajnu ofanzivnu liniju i dva sjajna trkača, a na treneru je da pozove prave akcije. Ukoliko to bilo kako treba Koltsi će i te kako imati svoju šansu.

Bilsi jesu sjajni, ali nisu nam ove sezone pokazali kako se ponašaju kada je „tvrdo“ i neizvesno. Sve im je išlo glatko kao po loju, a to se u velikoj većini slučaja obije u glavnu onda kada se najmanje nadate.

Predlog za klađenje: Koltsi više od 21,5 poena


Fotografija je preuzeta sa: https://www.buffalobills.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje