Advertisement
MaxBet

Bafalo Bilsi su rešili da se rastanu sa svojim prvom hvatačkom opcijom Kelvinom Bendžaminom, a pored njega odtišao je i Andre Holms.

Bendžamin je bio pik sa prve runde drafta 2014. godine kada je izabran od strane Karoline Pantersa. Ipak, učestale povrede su ga koštale nešto boljih rezultata, a prošle godine je trejdovan iz Karoline u Bafalo Bilse za pikove treće i sedme runde drafta iz 2018. godine.

Loša stvar po njega je odluka Bafala da ove sezone krenu sa ruki kvoterbekom Džošom Alenom sa kojim Bendžamin nije pronašao nikakvu konekciju. Bendžamin je za 18 utakmica koliko je odigrao za Bafalo uhvatio 39 lopti za 571 osvojenih jardi i samo 2 postignuta TD. U Bafalu su mislili da će mnogo više dobiti od Bendžamina i zato ova odluka nije iznenađujuća.

Bafalo je trenutno na skoru 4 pobede i 8 poraza i jasno je da nemaju nikakvih šansi za plej of. U skladu sa tim do kraja sezone će se okrenuti svojim mladim hvatačima Robertu Fosteru koji je ruki, a doveli su još i Ajzeu Mekinzija iz Denvera.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.