subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Baltimor Rejvensi – Minesota Vajkingsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

U okviru devetog kola NFL šampionata, Baltimor Rejvensi će na svom terenu ugostiti Minesota Vajkingse. Posle osam odigranih kola Baltimor je na skoru 5-2, dok je Minesota na skoru 3-4.

Prema kladionicama, favorit u ovom meču je Baltimor sa kvotom 1,35 i hendnikepom od 6,5 poena, dok je margina postavljena na 50,5 poena.

Baltimor u ovu utakmicu ulazi posle nedelju dana pauze. Pauza je čini se došla u pravo vreme, jer su Rejvensi doživeli pravi šamar od Sinsinati Bengalsa pre dve nedelje. Baltimor je u taj meč ušao kao veliki favorit, a izašao je iz meča sa 40+ primljenih poena. Šamar je možda i dobra stvar u ovom trenutku za Rejvense, jer je došao u pravo vreme kao i ova nedelja odmora. Rejvensi su imali dve nedelje da se spreme za ovaj meč, da se igrači odmore i oporave i da naravno uhvate zalet za ovaj drugi deo regularnog dela koji će biti pakleno težak.

Sa druge strane, Minesota ulazi u ovaj meč posle poraza od Dalasa. Taj poraz je mnogo zaboleo Minesotu, jer su izgubili od Dalasa koji je igrao sa rezervnim kvoterbekom. Kuper Raš je predvodio napad Kauboja i uspeo je da odvede svoj tim do pobede. Strašan udarac za MInesotu koja gubi mečeve koje mora da dobije. GOtovo sve triler završnice su izgubili i doveli u pitanje plasman u plej of. Koliko je poraz bio bolan najbolje pokazuje konferencija za štampu na kojoj je Majk Zimer svojim odgovorima pokazao koliko je očajan.

Rejvensi bez ikakve sumnje jesu favoriti. Kada su oni akter meča prvo i osnovno pitanje je kako protivnik brani igru po zemlji. Minesota u tom segmentu nije dobra, jer su po tom segmentu tek 20 u ligi. U proseku dozvoljavaju 120,9 jardi po utakmici.

Proti ekipa sa izraženo dominantnom igrom po zemlji su uglavnom gubili. Dobili su ih Dalas Kaubojsi i Klivlend Braunsi.

Drugo pitanje koje postavljate kada je Baltimor akter meča jeste kako se protivnički kvoetrbek snalazi pod pritiskom. Kirk Kazins ne važi za agilnog kvoterbeka, nije dobar pod pritiskom, što je plus za Rejvense naravno.

Dakle, dve najbitnije stavke idu na ruku Rejvensima. Ove nedelje Rejvensi će biti na terenu sa 90% svojih startera što nije bio slučaj tokom cele sezone. Vraćaju se Lataviju Marej i Semi Votkins, kao i neki vemoa važni igrači u ofanzivnoj liniji.

Rejvensi su poznati kao tim koji dobro igra posle nedelju dana pauze. Ova naredna tri kola su veoma bitna za njih, jer igraju protiv timova koje „moraju“ da dobiju, a onda slede divizijski dueli protiv Klivlenda i Pitsburga i to su utakmice za koje su veoma teške za prognoazu.

Mi verujemo u Baltimor i njihovu relativno rutinsku pobedu. Minesota igra dosta slabije na strani i to će se verovatno osetiti i u ovojj utakmici.

Predlog za klađenje: Baltimor pobeda sa 6 i više poena razlike 1,78

Napominjem da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje